Hyppää pääsisältöön

Kirjallisuus ja teatteri, työväenopiston kurssit

Espoon työväenopisto
Työväenopiston ainealueet
Espoon työväenopistossa voit kirjoittaa runoja, proosaa tai omaelämäkerran. Haluatko ymmärtää lukemiesi kirjojen teemoja, keskustella niistä ja oppia uutta? Haluatko tehdä teatteria, videoita tai ehkäpä elokuvaa?

Kurssien kuvaus

Hauskimmat ja taianomaisimmat kurssit! Voit seikkailla teatterin ja kirjallisuuden ihmemaassa. Tarjoamme paljon erilaisia luovuutta ruokkivia kursseja kuten improvisaatiota, lausuntaa ja kirjoittamista. Voit myös ehdottaa meille unelmiesi kurssia ottamalla yhteyttä meihin - toiveesi voi toteutua.

Taide ravitsee sieluamme

Kirjoittaminen antaa ajatuksillemme muodon ja suunnan. Teatterin tekeminen tuo yhdessä tekemisen iloa, auttaa jaksamaan arjessa ja loistamaan juhlassa. Kirjallisuus lumoaa, teatteri viettelee. Yhtä kaikki molemmissa on taikaa.

Taide ei ole ainoastaan peili, joka näyttää meille millaisia olemme, vaan sen tehtävä on myös luoda uutta, näyttää suuntaa ja valaista.

Inspiroivat opettajat

Opettajamme ja ohjaajamme ovat näyttelijöitä, kirjailijoita, dramaturgeja, elokuvaohjaajia, runoilijoita, lausuntataiteilijoita, stand up -koomikoita – kirjallisuuden ja teatterin todellisia ammattilaisia. Siis kaikkea sitä, mitä voi toivoa tiennäyttäjiltä! Kurssimme ovat usein myös hulvattoman hauskoja. Astu uuden kynnykselle!

Takaisin ylös
Tagit:
Taide ja käsityö