Hyppää pääsisältöön
Hei ammatillinen opiskelija! Katso tärkeät tiedot opintojesi aloittamiseksi

Kahvilatyöntekijän koulutus

Työvoimakoulutus
Haluaisitko työskennellä kahvilassa? Kahvilatyöntekijän työvoimakoulutuksessa hankit alalla tarvittavaa ammattitaitoa ja saat hyvän pohjan jatko-opinnoille. Koulutus antaa sinulle valmiudet toimia kahvilatyöntekijänä monipuolisissa ja erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Koulutuksen kuvaus

Kahvilatyöntekijän työvoimakoulutuksessa opit kahvilatyössä tarvittavia taitoja. Opit asiakaspalvelua, tuotteiden valmistamista, hygieniaosaamista, omavalvontaa sekä alkoholilainsäädäntöä.

Koulutuksen aikana opit työskentelemään kahvilan toiminnoissa monipuolisesti. Opit huomiomaan asiakkaat ja valmistamaan tuotteita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Myös erilaisten kahvijuomien valmistus sekä erikoisruokavaliot tulevat koulutuksessa tutuksi.  

Koulutuksen myötä opit myös käyttämään kassatyössä tarvittavia työvälineitä, kuten kassapäätettä ja tekemään tilityksiä.

Koulutuksen jälkeen osaat työskennellä alan säädösten ja toimintaperiaatteiden mukaan. Erilaiset työmenetelmät ja -välineet tulevat koulutuksessa tutuiksi ja opit hyödyntämään niitä työssäsi.

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille, työttömyysuhan alaisille ja toistaiseksi lomautetuille TE-toimiston ja kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutuksen kesto

Opinnot kestävät noin 3 kuukautta. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työelämässä oppimisesta.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan TE-palvelujen kautta.

Haku

Lakelankatu, päivä

Hakuaika:

26.4.2022 klo 10.00 - 30.8.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

19.9.2022
Hae koulutukseen (te-palvelut.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)
Takaisin ylös
Tagit:
Matkailu ja asiakaspalvelu
Ruoka ja juoma
Työnhakijat