Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Järjestöesimiestyön koulutus

Lähiesimiestyön ammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Oletko järjestötyön ammattilainen ja haluat kehittyä työssäsi? Lähiesimiestyön ammattitutkinnolla vahvistat johtajuustaitojasi ja saat valmiuksia työyhteisön kehittämiseen.

Koulutuksen kuvaus

Järjestöesimiestyön koulutus on räätälöity vastaamaan vapaaehtoistyön ammattilaisten esimiestyön tarpeita.Saat työkaluja vapaaehtoistoiminnan koordinoinnin, kehittämisen ja johtamisen tueksi.

Koulutus antaa valmiuksia valmentavaan johtamiseen, haastavien tilanteiden käsittelyyn, työhyvinvoinnin kehittämiseen, oman ajankäytön suunnitteluun ja toimintaan monikulttuurisessa työyhteisössä.  

Koulutus tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden arvioida ja kehittää omaa rooliasi työryhmän tai tiimin vetäjänä. Kehität ymmärrystäsi erilaisten ihmisten toimintatyyleistä ja saat valmiuksia työntekijöiden tyytyväisyyden vahvistamiseen ja työhön sitouttamiseen. Myös DiSC-työyhteisöprofiilin tekeminen tulee koulutuksessa tutuksi.

Sinulla on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla. Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista. Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Tutustu toteutussuunnitelmaan (opintopolku.fi) ja lue lisää tutkinnon rakenteesta (opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Omnian koulutuksissa painopiste on omien taitojen hiomisessa, toisia sparraten ja yhdessä oppien. Tutkinnon suorittaminen vaatii työpaikan. Tutkinnossa vaadittava osaaminen arvioidaan työpaikalla tehtävissä työtehtävissä.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1 vuoden. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Asiakkaan kokemus

Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta valmiuksia uuteen työhön

”Uskon, että sain monin tavoin varmuutta oman työni toteuttamiseen, kehittämiseen ja uudistamiseen. Etenkin lähipäivien yhteisen jakamisen myötä sain monia ihan konkreettisia työvälineitä arkeeni. Näyttöihin syventyessä tuli pohdittua ja arvioitua omaa työtä kokonaisvaltaisemmin kuin sitä olisi muuten tullut tehtyä.”

Lue Senjan haastattelu

Hakeutuminen

Haku

Kirkkokatu, päivä

Hakuaika:

15.10.2021 klo 00.01 - 16.3.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

6.4.2022
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua ammatillisen koulutuksen opiskelijavalinnan perusteisiin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen