Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

HR-osaajan koulutus

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto
Ammatti- ja erikoisammattitutkinto
Onko organisaatiossasi tarve kehittää henkilöstötyötä? Haluatko päivittää osaamistasi? HR-osaajan koulutus sopii sinulle, jos työskentelet jo henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä.

Koulutuksen kuvaus

HR-osaajan koulutuksessa syvennät omaa HR-asiantuntijuuttasi ja vahvistat organisaatiosi henkilöstöasioiden hoitoa.

Koulutus auttaa vastaamaan henkilöstöjohtamisen ja työn tulevaisuuden trendeihin. Voit valita sinulle ja organisaatiollesi ajankohtaisimman ja tärkeimmän osa-alueeseen, johon keskittyä. Koulutus syventää osaamista muun muassa työ- ja palvelussuhdeasioissa, henkilöstöprosesseissa, esihenkilötyön tukemisessa ja osaamisen kehittämisen menetelmissä. Työn ohessa tapahtuvassa opiskelussa yhdistyy teoria ja oma työ toimivaksi kokonaisuudeksi. Sinulla on myös mahdollisuus suorittaa opintoja ulkomailla.

Omnia on hyvä ympäristö suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista.  Kestävän kehityksen teemat kulkevat mukana osana opintoja ja näyttöjä opiskelujesi ajan. Voit hakea koulutuksen jälkeen ammattikorkeakouluun tai yliopistoon jatko-opintoihin.

Lue lisää tutkinnon rakenteesta (opintopolku.fi).

Koulutuksen tiedot

Mitä valmiuksia tarvitset?

Omnian koulutuksissa painopiste on omien taitojen hiomisessa, toisia sparraten ja yhdessä oppien.

Voidaksesi suorittaa erikoisammattitutkinnon sinun tulee toimia esimiehenä tai työskennellä tehtävissä, joissa ohjaat ja suunnittelet työryhmän tai tiimin työtä. Voit olla jo kokenut esimies tai vasta aloitteleva tiiminvetäjä. Osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten osallistujalla täytyy olla työpaikka henkilöstöhallinnossa.

Koulutuksen kesto

Opintojen kesto on yksilöllinen. Keskimäärin opinnot kestävät 1–1,5 vuotta. Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan ja siihen vaikuttavat mm. aikaisemmat opintosi, työkokemuksesi sekä yksilöllinen opiskelutarpeesi.

Toteutus

Koulutus muodostuu innostavista koulutuspäivistä, oppimistehtävistä, ryhmä- ja projektitöistä, itsenäisestä työskentelystä, pienryhmäohjauksesta ja työssä oppimisesta. Koulutuspäiviä on keskimäärin kerran kuukaudessa. Ne tukevat tutkinnon suorittamista ja antavat uusia näkemyksiä ja ideoita.

Hakeutuminen

Haku

Kirkkokatu, päivä (opintojen aloitus joustavasti)

Hakuaika:

1.10.2021 klo 00.01 - 20.2.2022 klo 23.59

Koulutus alkaa:

1.3.2022
Hae koulutukseen (opintopolku.fi) (avautuu uudessa ikkunassa, siirtyy toiselle verkkosivustolle)

Tärkeät tiedot hausta

Opiskelijavalinta

Valinta tehdään hakemuksen tietojen pohjalta. Täytä siis hakemuksesi huolellisesti. Hakijan tulee tutustua ammatillisen koulutuksen opiskelijavalinnan perusteisiin.

Tutkintoon ei ole pääsykoetta.

Hakeutumista koskevat tiedustelut haku@omnia.fi

Kielitaidon arviointi

Hakija, jonka äidinkieli ei ole suomi, voi osoittaa suomen kielen taitonsa riittävän opiskeluun joko todistuksella tai osallistumalla kielitestiin (taso B1.1). Jos hyväksyttävää todistusta ei ole, niin hakija saa kutsun kielitestiin sähköpostilla. Se tulee läpäistä, jotta haku jatkuisi. Lue lisää kielitaidon arvioinnista.

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50 % opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu. Muutokset ovat mahdollisia.

Takaisin ylös
Tagit:
Liiketoiminta ja johtaminen