Hyppää pääsisältöön

Englantia töihin, taso B1–B2 alk. 25.1.2023

Avoin Omnia
Täydennyskoulutus
Kehitä kykyäsi puhua omasta työstäsi amerikkalaisen ohjaajan Blaken avulla. Jos haluat saada itseluottamusta ja viestiä tehokkaasti työhön liittyvistä asioista englanniksi, tämä kurssi on sinulle.

Kurssin sisältö

  1. kommunikoida työhön liittyvistä asioista englanniksi
  2. kysely- ja viestintästrategioita

Oppimistavoitteet

Tällä kurssilla opit välittämään keskeisiä ohjeita ja palautetta luottavaisesti kollegoille ja asiakkaille. Painopiste on keskeisissä asioissa, jotka tekevät sinusta tehokkaan työpaikkaviestinnässäsi.

Kurssin kohderyhmä

Kurssi on suunnattu ihmisille, joilla on jo melko hyvät englannin kielen taidot, mutta jotka kokevat tarvetta parantaa kommunikaatiotaitojaan ammatillisessa kontekstissa ja saada lisää sujuvuutta ja itseluottamusta englannin kielen suhteen. Alaikäraja 16v.

Kurssin lisätietoa

Suoritusohjeet ja laitteet

Kurssi järjestetään samaan aikaan sekä lähiopetuksena että etäopetuksena. Opiskelija voi valita tavan osallistua. Opetus on molemmissa reaaliaikaista. Opetusta ei tallenneta. Kurssin verkko-opetus toteutetaan Zoom-verkkoalustalla.

Kurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä, josta löydät kurssiin liittyviä materiaaleja, ohjeita ja linkkejä. Voit käyttää Moodlea pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Moodle ei välttämättä toimi älypuhelimella. Kuuloke-mikrofonin käyttö on suositeltavaa reaaliaikaisessa opetuksessa. Tutustu verkko-opiskelun ohjeisiin, erityisesti kohtiin Zoom ja Moodle. Jos sinulla on teknisiä ongelmia verkko-opetusalustojen kanssa, ota yhteyttä helpdesk@omnia.fi.

Kirjautumisohjeet ja opetuksen linkin saat sähköpostitse 2–3 arkipäivää ennen kurssin alkua. Mikäli et ole saanut verkko-opetuksen aloituskirjettä ennen kurssin alkua tarkista sähköpostisi roskapostit. Jos viestiä ei vieläkään löydy, ole yhteydessä espoon.tyovaenopisto@omnia.fi.

Pandemiatilanteen vaatiessa kurssi toteutetaan vain verkko-opetuksena. Muutostilanteessakin kurssin hinta pysyy samana.

Taitotaso

Opetus tapahtuu amerikanenglanniksi. Etkö ole varma, sopiiko B1–B2 sinulle? Tarkista ja testaa.

Free English level online test British Council (learnenglish.britishcouncil.org)

Free English level online test Cambridge English (cambridgeenglish.org)

European language levels (rm.coe.int/)

Oppikirja

Opettajan materiaali Moodlessa ja ilmaiset verkkoresurssit.

Huomioitavaa

Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon 020 692 444 ma–to klo 12.30–15.30.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Tagit:
Elämä- ja työelämätaidot
Kielet