Hyppää pääsisältöön

Ajankohtaisia ​​aiheita saksaksi, taso B2—C1 alk. 11.1.2023

Avoin Omnia
Täydennyskoulutus
Haluatko pysyä ajan tasalla ajankohtaisista aiheista saksankielisissä maissa ja saksaksi? Ylläpidä ja laajenna edistyneitä saksan kielen taitojasi osallistumalla tälle kurssille. Seuraa äidinkielenään puhuvan opettajan ohjauksessa aiheita, joita saksankielisissä maissa tällä hetkellä käsitellään. Ymmärrätkö saksankielisiä lehtiartikkeleita ja uutisia pienellä avustuksella ja puhutko saksaa melko sujuvasti? Jos, niin tämä on oikea taso sinulle.

Kurssin sisältö

Kurssin osallistujat  lukevat kurssilla viikoittain artikkeleita, jotka he esittävät omin sanoin ryhmissä. Kurssilla käsitellään lyhytelokuvia, artikkeleita ja keskusteluja yhteiskunnallisista aiheista kuten politiikasta, kulttuurista ja aluetutkimuksesta. 

Kurssin kohderyhmä

Kurssin kohderyhmänä on henkilöt, jotka ovat kiinnostuneet laajentamaan saksan kielen taitoa tasolla B2-C1. Alaikäraja 16 v.

Kurssin lisätietoa

Suoritusohjeet ja laitteet

Kurssi on saksankielinen.

Kurssi järjestetään samaan aikaan sekä lähiopetuksena että etäopetuksena. Opiskelija voi valita tavan osallistua. Opetus on molemmissa reaaliaikaista. Opetusta ei tallenneta. Kurssin verkko-opetus toteutetaan Zoom-verkkoalustalla.

Kurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä, josta löydät kurssiin liittyviä materiaaleja, ohjeita ja linkkejä. Voit käyttää Moodlea pöytätietokoneella tai kannettavalla tietokoneella. Moodle ei välttämättä toimi älypuhelimella. Tutustu verkko-opiskelun ohjeisiin, erityisesti kohtiin Zoom ja Moodle. Jos sinulla on teknisiä ongelmia verkko-opetusalustojen kanssa, ota yhteyttä helpdesk@omnia.fi.

Kirjautumisohjeet ja opetuksen linkin saat sähköpostitse 2–3 arkipäivää ennen kurssin alkua. Mikäli et ole saanut verkko-opetuksen aloituskirjettä ennen kurssin alkua tarkista sähköpostisi roskapostit. Jos viestiä ei vieläkään löydy, ole yhteydessä espoon.tyovaenopisto@omnia.fi.

Pandemiatilanteen vaatiessa kurssi toteutetaan vain verkko-opetuksena. Muutostilanteessakin kurssin hinta pysyy samana.

Huomioitavaa

Jos olet oikeutettu työttömyys- tai Kaikukorttialennukseen, ota yhteyttä ja ilmoittaudu Espoon työväenopistoon 020 692 444 ma–to klo 12.30–15.30.

Takaisin ylös

Lisätietoja antaa

Tagit:
Elämä- ja työelämätaidot
Kielet