Hyppää pääsisältöön
Koronaohjeet Omniassa

Haku

Näytetään 1 - 12 / 65
 • Puutyöpaja

  Koulutus
  Oletko kiinnostunut puutöistä? Hae mukaan Nuorten työpajojen Puutyöpajalle! Aiempaa kokemusta alasta ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Rakentaminen ja korjaus Taide ja käsityö
 • Omnian työpajoilla teet suunnitelmia tulevaisuuteen ja saat tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen. Työpajajakso toteutetaan työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Monipuoliset työpajamme sijaitsevat Espoossa ja Kirkkonummella. Pääset asettamaan jaksosi tavoitteet juuri sinulle sopiviksi. Koko pajajakson ajan saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta.
 • Työpajaohjaajien lomien aikana Nuorten työpajojen asiakkaat pääsivät tutustumaan muiden pajojen toimintaan. Kesästä jäi iloisia muistoja yhteisistä hetkistä herkkujen ja käsitöiden äärellä. Kesäinen luonto antoi voimaa syksyyn ja pelien äärellä oli mukava viettää yhteistä aikaa.
  Työtä ja tulevaisuutta Hyvinvointi Osallisuus Taide ja käsityöt
 • Autopaja

  Koulutus
  Oletko kiinnostunut työstä autojen parissa? Hae mukaan Nuorten työpajojen Autopajalle! Alan osaamista ei tarvitse olla etukäteen, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Ajoneuvo ja tekniikka
 • Kaipaako huonekalusi entisöintiä tai korjausta tai tarvitsetko tekijää puutöille? Ota yhteyttä meihin! Toteutamme Nuorten työpajojen Puutyöpajalla pienimuotoisia puualan asiakastöitä tilauksesta.
  Asiakastyöt Ammattitaito Oppimisympäristöt Työllisyys
 • Sote-paja

  Koulutus
  Oletko kiinnostunut työskentelemään sosiaali- ja terveysalalla tai pohditko hakeutumista alan opintoihin?  Hae mukaan Nuorten työpajojen Sote-pajalle!  Aiempaa kokemusta alasta ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Hyvinvointi ja terveys
 • Taidepaja

  Koulutus
  Oletko kiinnostunut tuotesuunnittelusta, muotoilusta tai onko piirtäminen ja maalaaminen lähellä sydäntäsi? Hae mukaan Nuorten työpajojen Taidepajalle! Aiempaa kokemusta alasta ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Taide ja käsityö
 • Oletko kiinnostunut sisustussuunnittelusta tai erilaisten sisustustöiden tekemisestä? Hae mukaan Nuorten työpajojen Sisustuspajalle! Aiempaa kokemusta alasta ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Muoti ja kauneus Taide ja käsityö
 • Oletko kiinnostunut työstä kuljetus- ja logistiikka-alalla? Hae mukaan Nuorten työpajojen Kuljetuspajalle ja pääset tutustumaan alaan käytännössä! Aiempaa osaamista alalta ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Ajoneuvo ja tekniikka
 • Kaipaako tilasi uutta ilmettä? Tilaa suunnittelu meiltä Nuorten työpajojen Sisustuspajalta! Myös suunnitelman toteutus onnistuu kauttamme.
  Asiakastyöt
 • Kirkkonummella toimii Omnian Nuorten työpajojen Taidepaja, jossa nuoret tekevät monipuolisia harjoituksia ja asiakastöitä. Työpajat on tarkoitettu vailla työ- tai opiskelupaikkaa oleville nuorille. Osa pajalaisista on työkokeilussa ja osa kuntouttavassa työtoiminnassa. Nuorten työpajoilla voi myös suorittaa työelämässä oppimisen jaksoja tai työskennellä oppisopimuksella.
  Työtä ja tulevaisuutta Osallisuus Taide ja käsityöt Työllisyys
 • Pidätkö erilaisten tuotteiden suunnittelusta ja valmistamisesta? Hae mukaan Nuorten työpajojen Tekstiilipajalle! Aiempaa kokemusta alasta ei tarvitse olla, pelkkä kiinnostus alaa kohtaan riittää.
  Työpajatoiminta Muoti ja kauneus Taide ja käsityö