Tarve täydentää omaa tai organisaatiosi osaamista?

Kaipaatko sinä, kollegasi, tiimisi, alaisesi tai organisaatiosi lisäkoulutusta? Ammattipätevyyskortit, täydennyskoulutukset ja ammatilliset tutkintokoulutukset löydät meiltä.

Ammattipätevyyskortit

Monelle alalle vaaditaan ammattipätevyyden osoittava passi tai kortti, jotta työtä saa harjoittaa. Järjestämme jatkuvasti kursseja ja testejä, joihin pääset tutustumaan koulutusten esittelysivuilta.

Täydennyskoulutuksia yksilöille ja yrityksille

Järjestämme jatkuvasti monipuolisia täydennyskoulutuksia. Tarjonnasta löydät mm. työpaikkaohjaajakoulutukset, yrittäjän selkärangan ja sote-alan koulutuksia. Ilmoittaudu itsellesi sopivimpaan ryhmään.

Voit tilata myös räätälöityä henkilöstö- ja täydennyskoulutuksia esimerkiksi tietotekniikka-, myynti-, asiakaspalvelu-, työhyvinvointi-, taksiliikenne-, siivous-, pedagogiikka- ja wellness-alan taitoihin.

Seuraa myös Espoon työväenopiston kurssitarjontaa, jossa on tarjolla mm. sosiaalista mediaa, projektinhallinatyökaluja, analytiikkaa, kuvankäsittelyä, verkkokauppaa ja onnistunutta sähköpostiviestintää koskevia kursseja. Työväenopiston kursseista löytyy monen ammattialan täsmätarjontaa.

Kymmeniä tutkintoon johtavia koulutuksia

Työelämän ammattilaiset voivat syventää osaamistaan ammatti- ja erikoisammattitutkinnoilla. Luomme tutkintokoulutuksista tai niiden osista myös sopivia kokonaisuuksia yritysten ja organisaatioiden henkilöstön tarpeisiin.

Tutustu ammatti- ja erikoisammattitutkintoihimme.