Vaihtamassa ammattia?

Tavoitteena kokonaan uusi ammatti tai tähtäimessä lukion paperit? Omniassa se onnistuu. Voit myös opiskella työpaikallasi oppisopimuksen kautta. Omnian laajasta tarjonnasta löydät itsellesi sopivan koulutuksen ja tavan opiskella.

Ammatilliset perustutkinnot

Omnian koulutustarjonnassa on yli 20 ammatillista perustutkintoa. Haku auki vuoden ympäri.

Oppisopimus

Oppisopimuksella voit suorittaa minkä tahansa ammatillisen perustutkinnon ja kouluttautua uuteen ammattiin. Oppisopimusopiskelu vaatii aina oppisopimustyöpaikan.

Työvoimakoulutukset

Omnian työvoimakoulutuksilla saat startin uuteen ammattiin, esimerkiksi hoiva-avustajakoulutuksella tai ylläpitosiivouksen koulutuksella voit suunnatta uudelle uralle. 

Lukio-opinnot

Tähtäätkö korkeakouluun tai haluatko suorittaa loppuun kesken jääneet lukio-opinnot? Espoon aikuislukiossa voit suorittaa lukion, kirjoittaa ylioppilaaksi tai täydentää aiempia opintojasi.

Omnian Nuorten työpajat

Omnian Nuorten työpajat tarjoavat työtoimintaa Espoossa, Kirkkonummella ja Kauniaisissa asuville 17-29 -vuotiaille nuorille, joilla ei ole työ-, opiskelu- tai työssäoppimispaikkaa. Työtoimintaa järjestetään yhdeksällä ammatillisella työpajalla ja valmentavalla pajalla.

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut