Kehittämässä osaamista?

Tarvitsetko päivitystä olemassa olevaan koulutukseesi, haluatko syventää osaamistasi tai haluaisitko kokeilla jotain täysin uutta? Omnian tarjonnasta löydät monta vaihtoehtoa pätevyyksien päivittämiseen ja lisäämiseen.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnot

Ammatti- ja erikoisammattitukinnoilla hankit työelämässä tarvittavaa osaamista. Tutkinnot ovat tarkoitettu jo työelämässä oleville henkilöille ja ne voi suorittaa joustavasti muun elämän ohessa. Tutustu Omnian ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin ja hae mukaan. Tutustu myös työvoimakoulutuksina toteutettaviin ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin.

Kortit ja passit

Kortti- ja passikoulutukset ovat tietyn alan täsmäkursseja, jonka hyväksytysti suoritettuasi saat osaamista osoittavan kortin tai passin. Kortti tai passi, eli ammattipätevyyskortti, osoittaa, että hallitset alalla vaadittavat toimintatavat. Tällaisia ovat esim. anniskelupassi, hygieniapassi ja työturvallisuuskortti. Kortti- ja passikoulutukset ovat yhden päivän koulutuksia ja niihin liittyy testi. Kortit ja passit Avoimen Omnia verkkokaupasta.

Lyhytkoulutukset

Avoin Omnia on kaikille avoin osaamisen kehittämisen kanava. Avoimen Omnian verkkokaupasta löydät ajankohtaista kurssitarjontaa eri aloilta sekä osia ammatillisista opinnoista.  Espoon työväenopiston laajan kurssitarjonnan löydät osoitteesta www.ilmonet.fi.

Lukio-opinnot

Jos olet kiinnostunut lukio-opinnoista, Espoon aikuislukiossa on siihen monia vaihtoehtoja. Voit opiskella yksittäisiä aineita, esimerkiksi täydentääksesi kielitaitoasi tai vaikka tietotaitoasi matemaattisissa aineissa. Kursseja voit suorittaa aamulla, päivällä tai illalla Tapiolassa hyvien liikenneyhteyksien varrella lähiopetuksena tai verkossa.

Omnian osaamiskeskus maahanmuuttajille

Oletko yli 17-vuotias työtön espoolainen maahanmuuttaja? Tarvitsetko apua työllistymiseen ja opintoihin liittyvissä asioissa tai haluatko vahvistaa suomen kielen taitoasi? Omnian osaamiskeskus OSKE tarjoaa tukea maahanmuuttajille työnahkuun ja koulutukseen.

Lisätietoja antaa
InfoOmnia
09 2319 8360
info@omnia.fi

Lisätietoa:
InfoOmnian sivut