Osaamiskeskuksen palvelut työnantajille

Tarvitsetko työvoimaa? Ota yhteyttä niin valitsemme yrityksellesi sopivia kandidaatteja ja autamme rekrytoinnissa.

Tarjoamme tarvittaessa tukea myös työsuhteen alkuvaiheeseen ja autamme työllistämisen tukien kanssa. Palvelumme ovat yrityksille maksuttomia.

Yksilöllistä palvelua

Tarjoamme yrityksellesi aina yksilöllistä palvelua. Ole meihin yhteydessä, niin kartoitamme yhdessä yrityksesi rekrytointitarpeet ja löydämme sopivat ratkaisut. Löydät yrityskoordinaattoriemme yhteystiedot sivun alalaidasta. Työllistämisen tueksi on saatavilla monenlaisia malleja. Tutustu kielituettuun työllistämisen malliin, palkkatukeen, työllistämisen Espoo-lisään, työkokeiluun sekä oppisopimukseen.

Kielituettu työllistäminen

Tarvittaessa tarjoamme kauttamme työllistyville kattavaa S2-ammattilaisten järjestämää kielitukea ja -valmennusta työpaikan sanaston ja ammattikielen haltuun ottamiseen. Näin mahdollistamme yrityksellesi tavanomaista suuremman hakijajoukon, josta löytää sopivia työntekijöitä. Kysy lisää yrityskoordinaattoreiltamme.

Palkkatuki

TE-toimisto voi myöntää työnantajalle palkkatukea työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin. Tuen määrä on yleensä 30%, 40% tai 50% palkkauskustannuksista 6kk-12kk ajalle. Voit lukea enemmän palkkatuesta TE-toimiston sivuilta.

Työllistämisen Espoo-lisä

Voit saada yrityksellesi työllistämisen Espoo-lisää, kun rekrytoit espoolaisen työttömän työnhakijan. Espoo-lisän tukimuodot ovat rekrytointituki, palkkatuki tai toimeksiannon tuki. Voit lukea lisää Espoo-lisästä Espoon kaupungin sivuilta.

Työkokeilu

Työkokeilussa työnhakija pääsee tutustumaan yritykseen ja ammattiin käytännön työssä. Työnantajana saatte käyttöönne apukäsiä ja pääsette tutustumaan työntekijään mahdollista palkkausta varten. Palkkaukseen voi hakea palkkatukea. Lue lisää työkokeilusta TE-toimiston sivuilta.

Oppisopimus

Oppisopimuksella voit kouluttaa yrityksellesi sopivia osaajia. Pääsääntöisesti oppisopimusopiskelija työskentelee yrityksessäsi normaalisti, mutta osallistuu samaan aikaan joissain määrin opetukseen yhteistyöoppilaitoksessa. Työnantaja voi saada koulutuskorvausta tai palkkatukea oppisopimuskoulutuksen ajalta. Oppisopimuksesta voit lukea lisää esimerkiksi TE-toimiston sivuilta.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä:

Adwoa Brewu
Yrityskoordinaattori
Palvelualat
adwoa.brewu@espoo.fi
p. 040 5058 392

Jaakko Kopperoinen
Yrityskoordinaattori
Hoiva- ja kasvatusala
jaakko.kopperoinen@espoo.fi
p. 040 6394 303

Tapio Hänninen
Yrityskoordinaattori
Kiinteistö-, rakennus- ja muut tekniset alat
tapio.hanninen@espoo.fi
p. 040 5531 721