Osaamiskeskuksen palvelut työnantajille

Tarvitsetko työvoimaa? Ota yhteyttä ja autamme rekrytoinnissa.

Yksilöllistä palvelua yrityksesi tarpeisiin

Onko yrityksessäsi tarvetta työvoimalle? Etsimme jatkuvasti Omnian Osaamiskeskuksen asiakkaille työ- ja harjoittelupaikkoja eri alojen yrityksistä. Ota yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä yrityksesi rekrytointitarpeet ja etsitään sopivat ratkaisut. Palvelumme ovat yrityksille maksuttomia.

Tarjoamme tarvittaessa tukea myös työsuhteen alkuvaiheeseen ja autamme työllistämisen tukien kanssa. Työllistämisen tueksi yrityksille on saatavilla monenlaisia vaihtoehtoja. Näitä ovat esimerkiksi kielituetun työllistämisen malli, palkkatuki, työllistämisen Espoo-lisä, työkokeilu ja oppisopimus.

Kielituettu työllistäminen

Tarvittaessa tarjoamme kauttamme työllistyville henkilöille kattavaa S2-ammattilaisten järjestämää kielitukea ja -valmennusta työpaikan sanaston ja ammattikielen haltuun ottamiseen. Näin mahdollistamme yrityksellesi tavanomaista suuremman hakijajoukon, josta löytää sopivia työntekijöitä.

Palkkatuki

TE-palvelut voi myöntää työnantajalle palkkatukea työttömän työnhakijan palkkakustannuksiin. Tuen määrä on yleensä 30 %, 40 % tai 50 % palkkauskustannuksista 6-12 kuukauden ajalle. Voit lukea lisää palkkatuesta TE-palveluiden sivuilta.

Työllistämisen Espoo-lisä

Voit saada yrityksellesi työllistämisen Espoo-lisää, kun rekrytoit espoolaisen työttömän työnhakijan. Espoo-lisän tukimuodot ovat rekrytointituki, palkkatuki tai toimeksiannon tuki. Voit lukea lisää Espoo-lisästä Espoon kaupungin sivuilta.

Työkokeilu

Työkokeilussa työnhakija pääsee tutustumaan yritykseen ja ammattiin käytännön työssä. Työnantajana saatte käyttöönne apukäsiä ja pääsette tutustumaan työntekijään mahdollista palkkausta varten. Palkkaukseen voi hakea palkkatukea. Lue lisää työkokeilusta TE-palveluiden sivuilta.

Oppisopimus

Oppisopimuksella voit kouluttaa yrityksellesi sopivia osaajia. Opiskelija opiskelee yrityksessä työskennellen ja osallistuu opetukseen oppilaitoksessa muutamia kertoja kuukaudessa. Työnantaja voi saada koulutuskorvausta tai palkkatukea oppisopimuskoulutuksen ajalta.

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota meihin yhteyttä:

Adwoa Brewu, yrityskoordinaattori
Palvelualat
p. 040 5058 392
adwoa.brewu@espoo.fi

Anu Karttunen, yrityskoordinaattori
Hoiva- ja kasvatusala
p. 040 5061 514
anu.karttunen@espoo.fi

Tapio Hänninen, yrityskoordinaattori
Kiinteistö-, rakennus- ja muut tekniset alat
p. 040 5531 721
tapio.hanninen@espoo.fi