Nuorten työpajatoiminta

Kuusiniemen, Finnsin sekä Kirkkonummen Omnian toimipisteet ovat suljettu 18.3.-13.4.2020 vallitsevan poikkeustilanteen takia. Nuorten työpajojen toiminta jatkuu poikkeustilanteen aikana pääasiallisesti etätoimintana työkokeilijoiden osalta. Kuntouttava työtoiminta on tauolla 18.3. alkaen. Lisätietoja tilanteesta antavat palvelupäälliköt Juho Salmi p. 0401267282 / juho.salmi(at)omnia.fi ja Monika Seppälä p. 0401264947 / monika.seppala(at)omnia.fi.

Työpajatoiminta toteutetaan soveltuvin osin 18.3.2020 alkaen etäopetuksena. Lue lisää tiedotteesta.

Jatkuva haku - Hae nyt!

Omnian nuorten työpajat tarjoavat työtoimintaa 17-29 -vuotiaille työ-, opiskelu- tai työssäoppimispaikkaa vailla oleville espoolaisille, kirkkonummelaisille ja kauniaislaisille nuorille. Työtoimintaa järjestetään kahdeksalla ammatillisella työpajalla ja valmentavalla pajalla, ja työpajat sijaitsevat Espoon Viherlaaksossa ja Kauklahdessa sekä Kirkkonummella. 

Työpajoilta saat valmiuksia siirtyä koulutukseen tai töihin. Työpajajakson aikana ehdit tehdä tulevaisuuden suunnitelmiasi ja saat tukea suunnitelmiesi toteuttamiseen. Pääset asettamaan jaksosi tavoitteet sinulle sopiviksi. Nuorten työpajojen yksilövalmentajat tukevat sinua koulutus- ja työelämäasioissa, toimintakykyyn ja elämänhallintaan liittyvissä haasteissa sekä pääset mukaan monipuolisiin ryhmätoimintoihin.

Työpajajakso toteutetaan pääasiassa joko työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana, joista työntekijämme kertovat sinulle mielellään lisää. 

Tutustu pajavaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!

Työpajoille on jatkuva haku. Lue lisää hakeutumisesta ja hae mukaan toimintaan! 

Työpajalaisten kokemuksia

Lue Elämää Omniassa -blogista oppijoidemme tarinoita:

Tutustu nuorten työpajojen toimintaan!

Video on tuotettu Omnian nuorten työpajojen Audiovisuaalisella pajalla.