Videopaja

Väsyttääkö kännykkäkuvaus? Miten olisi oikea videokamera?

Videopajalla pääset monipuolisiin työtehtäviin AV-alan töissä. Kuvaus, editointi, äänityö ja paljon muuta odottaa innokkaita tekijöitä. Opit tuntemaan kamerat, opit editoinnin salat ja opit mitä audiovisuaalinen ala oikeasti on. Osaaminen ja tekniikkasi kehittyvät nopeasti työn ohella, mitä myös ehostaa hyvä työilmapiiri. Kuva elämään videopajalla!

”Pääsin muun muassa kuvaamaan lätkäpelejä ja musakeikkoja, joten pajalle hakevan ei tarvitse pelätä toiminnan olevan vain tylsää teoriapuolta vaan käytännön työ on dominoiva aspekti.”
-Lassi Salminen, videopajalla 2016

Av-alasta ammatti?

Hyvä luovuus, taidot ja suunnittelu ovat paljon esillä monissa töissä. Olitpa sitten ohjaaja, kuvaaja, kuvaussihteeri, äänimies, leikkaaja, tuottaja, tai tuotantopäällikkö, niin nämä taidot ovat sinulle aina tärkeitä. Ammatissa sinua auttaa myös hyvä asiakaspalvelutaito. Alan ammattilainen osaa myös auttaa tilaajaa mahdollisissa ongelmissa. Lisäksi AV-alan ammattilainen ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja pystyy havainnollistamaan tilattuja töitä.

Miten opiskelemaan ammattiin?

Videopajalla on mahdollista suorittaa AV-alan tutkinto oppisopimuksella. Työn ohessa tapahtuva opiskelu kestää 2,5 vuotta sisältäen noin 40 päivää teoriaopetusta oppilaitoksessa.

Omniassa voit opiskella audiovisuaalisen alan perustutkinnon.

Haku pajalle

Katso hakuohjeet tästä

Osoite

Kuusiniemi 10, 02710 ESPOO
PL 71734, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lue lisää Viherlaakson pajatoiminnasta.

Videopajan tuotoksia

Samaa unta -elokuva on todellisen tuntemattoman sotilaan tarina. Kaarinan ja Taunon tarina on rakkaustarina, jolle sota loi puitteet. Tutustu elokuvauksen kulisseihin katsomalla Making of Samaa Unta -video. Taltioinnissa on välähdyksiä lähes kolmen vuoden yhteisprojektista.

Videopajan aiempaa tuotantoa: Börje

Lisätietoja antaa
Juha Hytönen
Työpajaohjaaja
046-8507669
juha.hytonen@omnia.fi