Videopaja

Väsyttääkö kännykkäkuvaus? Miten olisi oikea videokamera?

Videopajalla pääset monipuolisiin työtehtäviin AV-alan töissä. Kuvaus, editointi, äänityö ja paljon muuta odottaa innokkaita tekijöitä. Opit tuntemaan kamerat, opit editoinnin salat ja opit mitä audiovisuaalinen ala oikeasti on. Osaaminen ja tekniikkasi kehittyvät nopeasti työn ohella, mitä myös ehostaa hyvä työilmapiiri. Kuva elämään Videopajalla! Toteutamme yhdessä Bändi- ja Audiopajan kanssa kausittain lyhytelokuva- tai musiikkivideoprojektin. Asiakastöitä teemme pääsääntöisesti ma-ti ja pe klo 8 - 16. 

”Pääsin muun muassa kuvaamaan lätkäpelejä ja musakeikkoja, joten pajalle hakevan ei tarvitse pelätä toiminnan olevan vain tylsää teoriapuolta vaan käytännön työ on dominoiva aspekti.”
- Lassi Salminen, videopajan opiskelija v. 2016

Av-alasta ammatti?

Pajalla tehdään harjoitus- ja asiakastöitä pääsääntöisesti työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Pajalla on 3 oppisopimuspaikkaa. Hyvä luovuus, taidot ja suunnittelu ovat paljon esillä monissa töissä. Olitpa sitten ohjaaja, kuvaaja, kuvaussihteeri, äänimies, leikkaaja, tuottaja, tai tuotantopäällikkö, niin nämä taidot ovat sinulle aina tärkeitä. Ammatissa sinua auttaa myös hyvä asiakaspalvelutaito. Alan ammattilainen osaa myös auttaa tilaajaa mahdollisissa ongelmissa. Lisäksi AV-alan ammattilainen ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja pystyy havainnollistamaan tilattuja töitä.

Miten opiskelemaan ammattiin?

Videopajalla on mahdollista suorittaa AV-alan tutkinto oppisopimuksella. Työn ohessa tapahtuva opiskelu kestää 2,5 vuotta sisältäen noin 40 päivää teoriaopetusta oppilaitoksessa.

Omniassa voit opiskella audiovisuaalisen alan perustutkinnon.

Kuusiniemen AV-pajojen tuotantoa

Mukaudu tai -lyhytelokuvan traileri

Haku pajalle

Katso hakuohjeet tästä

Osoite

Kuusiniemi 10, 02710 ESPOO
PL 71734, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lue lisää Viherlaakson pajatoiminnasta.

Lisätietoja antaa
Juha Hytönen
Työpajaohjaaja
0468507669
Juha.Hytonen@omnia.fi
Tuukka Kivinen
Työpajan ohjaaja
Tuukka.Kivinen@omnia.fi