Työpaikoilla tapahtuva valmennus

Seinättömmässä valmennuksessa opit työelämävalmiuksia ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalalle.

Omnian nuorten työpajojen kautta sinun on mahdollista hakea työkokeiluun työpajojen ulkopuolelle. Työpaikoilla tapahtuvan valmennusjakson aikana saat tuen ja ohjauksen työpaikan ammattilaisilta työn tekemiseen, ja nuorten työpajojen työelämävalmentajalta tuen jatkopolun suunnitteluun sekä työ- ja opiskelupaikkojen hakemiseen. Valmennusta järjestetään kolmessa Omnian toimimisteessä, jotka ovat Oppivat Kädet Aurinkokivi, Ravintola Henricus sekä Ravintola Finns.

  • Aurinkokivessä sinun on mahdollista päästä kurkistamaan hius- ja kauneudenhoitoalan maailmaan ammattilaisten ohjaamana ja alan opiskelijoiden arkeen avustavien työtehtävien kautta.
  • Lähi- ja luomuruokaa tarjoilevassa Ravintola Henricuksessa pääset työskentelemään yhdessä hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoiden kanssa kokeneiden ammattilaisten ja opettajien opastuksella.
  • Ravintola Finnsissä sinun on mahdollisuus tutustua lounasravintolan toimintaan.

Näiden Omnian sisäisten valmennuspaikkojen ohella sinun on mahdollista hakea työkokeilujaksolle myös muille työnantajille. Omnian nuorten työpajojen työelämävalmentaja voi auttaa sinua sopivan työkokeilupaikan etsimisessä. Voit myös saada työkokeilujakson aikana yksilövalmentajan tukea jatkon suunnitteluun.

Kenelle työpaikoilla tapahtuva valmennus sopii

Työpaikoilla tapahtuva valmennus Omnian omissa kohteissa sopii sinulle hyvin esimerkiksi silloin, jos olet suunnitellut hakevasi opiskelemaan ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalalle. Aiempaa osaamista työkokeilujaksossa kohteissamme vaadita, mutta kiinnostus ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalaa kohtaan on tärkeää. Muissa työpaikoissa tapahtuva valmennus voi olla hyvä vaihtoehto silloin, jos haluat kokeilla jotain tiettyä alaa, mutta kaipaat tukea työkokeilujakson aikana jatkopolkusi suunnitteluun.

Kuinka haet?

Voit hakea työpaikoilla tapahtuvaan valmennukseen Omnian toimipisteisiin joko työpajajakson aikana tai olemalla suoraan yhteydessä työelämävalmentajaan. Yrityksissä tapahtuvan valmennuksen mahdollisuuksista voit tiedustella pajajaksosi aikana Nuorten työpajojen työelämävalmentajalta.

Lisätietoja antaa
Monika Seppälä
Palvelupäällikkö
0401264947
Monika.Seppala@omnia.fi
Juho Salmi
Palvelupäällikkö
0401267282
Juho.Salmi@omnia.fi