Seinätön valmennus

Omnian seinättömässä valmennuksessä pääset oppimaan työelämävalmiuksia ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalalle.
Seinättömmässä valmennuksessa opit työelämävalmiuksia ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalalle.

Omnian nuorten työpajojen kautta sinun on mahdollista hakea seinättömään valmennukseen. Seinättömässä valmennuksessa saat työkokeilujakson aikana tuen ja ohjauksen työpaikan ammattilaisilta työn tekemiseen, ja nuorten työpajojen työelämävalmentajalta tuen jatkopolun suunnitteluun sekä työ- ja opiskelupaikkojen hakemiseen. Seinätöntä valmennusta järjestetään kolmessa Omnian toimimisteessä, jotka ovat Oppivat Kädet Aurinkokivi, Ravintola Henricus sekä Ravintola Finns.

  • Aurinkokivessä sinun on mahdollista päästä kurkistamaan hius- ja kauneudenhoitoalan maailmaan ammattilaisten ohjaamana ja alan opiskelijoiden arkeen avustavien työtehtävien kautta.
  • Lähi- ja luomuruokaa tarjoilevassa Ravintola Henricuksessa pääset työskentelemään yhdessä hotelli- ja ravintola-alan opiskelijoiden kanssa kokeneiden ammattilaisten ja opettajien opastuksella.
  • Ravintola Finnsissä sinun on mahdollisuus tutustua lounasravintolan toimintaan.

Työkokeilujakson kestosta sovitaan työkokeilupaikan kanssa. 

Kenelle seinätön valmennus sopii?

Seinätön valmennus kohteissamme sopii sinulle hyvin esimerkiksi silloin, jos olet suunnitellut hakevasi opiskelemaan ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalalle. Aiempaa osaamista ei seinättömän valmennuksen kohteissamme vaadita, mutta kiinnostus ruokapalvelu- tai kauneudenhoitoalaa kohtaan on tärkeää.

Kuinka haet?

Voit hakea seinättömään valmennukseen olemalla suoraan yhteydessä työelämävalmentaja Mirkka Jukaraiseen: mirkka.jukarainen@omnia.fi.

Lisätietoja antaa
Mirkka Jukarainen
Työelämävalmentaja
0401267144
Mirkka.Jukarainen@omnia.fi