Ruokapalvelupaja

Ruokapalvelupajalla tutustutaan ravintola-alaan mukavassa ilmapiirissä. Opit tunnistamaan raaka-aineita, perehdyt menetelmiin ja työkaluihin, jotka ovat alalle tyypillisiä. Opit ravintola-alasta ja itsestäsi jotain uutta. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, riittää kun olet kiinnostunut ja asenteesi on avoin, sekä myötämielinen. Ruokapalvelupajalla tutustut uusiin ihmisiin, opettelet toimimaan toisten kanssa yhteistyössä mielekkään tekemisen merkeissä, solmien uusia kivoja ihmissuhteita.

Ruokapalvelupajalla pääset tekemään:

  • salaatteja, keittoja sekä leivontaa
  • omavalvontaa eli ruokien ja niiden säilytyslämpötilojen sekä oikean käsittelyn tarkkailua
  • fine dining-ateriakokonaisuuksia, joissa annosten maun ja koostumuksen lisäksi mietitään myös visuaalista puolta, onhan ruuan ulkonäkö myös puolet miellyttävästä ruokailukokemuksesta!
  • erilaisia puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä, kuten tiskaamista ja keittiön yleisen siisteyden ylläpitämistä.

Erityispiirteet

Kaikkien ruokapalvelupajalla aloittavien tulee esittää salmonellatodistus. Ruokapalvelupajalla on myös mahdollista suorittaa lyhytkorttikoulutuksia, kuten Hygieniapassi.

Osoite

Kuusiniemi 10, 02710 ESPOO
PL 71734, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätietoja antaa
Petteri Niemi
Työpajaohjaaja
0401264927
Petteri.Niemi@omnia.fi
Satu Asp
Kokki
0401267245
Satu.Asp@omnia.fi