Kuljetuspaja

Haaveena teiden ritarin työ?

Olisiko mikään siistimpää kuin kuljetusala? Istut vähän korkeammalla, iso moottori murisee, kilometrit vaihtuvat ja maisema vilisee. Olet aina halunnut liikkuvan ammatin, jossa tutustut uusiin paikkoihin? Meillä ei aika tule pitkäksi. Jokainen päivä on täynnä vaihtelevia kuljetustehtäviä. Jos tämä kuulosta hienolta, ja haluaisit olla mukana harjoittelemassa upeilla ja ammattimaisilla autoilla, tämä paja on tarkoitettu juuri sinulle!

Kuljetuspajalla pääset tutustumaan ja työskentelemään ammattimaisessa työympäristössä ja näet mitä kuljetusala käytännössä on. Meillä on asianmukainen ja uudenaikainen kuljetuskalusto: Käytössämme on tavarankuljetukseen kaksi pakettiautoa ja yksi kuorma-auto, joissa on takalaitanostimet. Lisäksi meillä on kaksi henkilökuljetuksiin tarkoitettua pikkubussia.

Monipuolisia kuljetustehtäviä

Teemme todella monipuolisia kuljetustehtäviä. Esimerkkeinä muutot, varastokuljetukset, ja vaihtelevat yrityksien jakelukuljetukset. Pääset tutustumaan erilaisiin lastausmenetelmiin trukilla sekä pumppukärryillä. Kuljetuspajan työnohjauksesta huolehtii vankan ammattitaidon omaava työpajaohjaaja, joka ohjeistaa ja neuvoo.

Kuljetusalasta ammatti?

Pajalla tehdään harjoitus- ja asiakastöitä pääsääntöisesti työkokeilussa ja kuntouttavassa työtoiminnassa. Pajalla on 2 oppisopimuspaikkaa.  Katso hakuohjeet tästä

Kuljetustilaukset

Arkisin klo 8-15 p. 050 546 2663
kuljetuspaja(at)omnia.fi

Osoite

Kuusiniemi 10, 02710 ESPOO
PL 71734, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätietoja antaa
Pertti Jokinen
Työpajaohjaaja
0401267456
Pertti.Jokinen@omnia.fi