Hae nuorten työpajoille

Hae Omnian nuorten työpajoille

Voit hakea työpajalle, jos olet 17-29 –vuotias espoolainen, kauniaislainen tai kirkkonummelainen työtön työnhakija. Työnhakusi tulee olla voimassa TE-toimistossa. Järjestämme työpajoilla työkokeilua ja kuntouttavaa työtoimintaa.

Miksi kannattaa tulla Omnian nuorten työpajoille?

  • Ammattitaitoinen henkilökunta ja lämmin ilmapiiri tukevat sosiaalista vahvistumistasi
  • Pääset tutustumaan valitsemaasi ammattialaan käytännössä
  • Saat valmennusta opintoihin ja työelämään hakeutumisessa
  • Osallistut tavoitteitasi tukeviin ryhmiin
  • Saat yksilöllistä tukea arjen ja hyvinvoinnin asioihin
  • Voit suorittaa työelämässä tarvittavia korttikoulutuksia
  • Kolmesti viikossa tarjolla on edullinen lounas
  • Saat toimintaan osallistumisesta työmarkkinatukea
  • Toimivat työtilat ja työvälineet edistävät työntekoa

Nuorten työpajoille on jatkuva haku. Vaikka toivomasi työpaja olisikin hakuhetkellä täynnä, hakemus kannattaa aina tehdä!

Työpajoille haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake. (hakulomake toimii vain päivitetyillä Microsoft Edge-, Mozilla Firefox-, Opera-, Safari- ja Google Chrome -selaimilla). Otamme sinuun yhteyttä 2 viikon kuluessa hakemuksestasi, ja lopullisen valinnan teemme haastattelun jälkeen.

Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ensisijaisesti Espoon työvoiman palvelukeskuksen, kuntouttavan työtoiminnan tiimin tai Kirkkonummen sosiaalitoimen lähetteellä. Tällöin sinulla tulee olla voimassa oleva aktivointisuunnitelma. Mikäli olet hakeutumassa kuntouttavaan työtoimintaan, voit täyttää sähköisen hakulomakkeen tai olla suoraan yhteydessä työpajojen ohjauspalveluihin!

Tule tutustumaan Omnian nuorten työpajoihin

Kuusiniemen työpajoilla (Kuusiniemi 10, Espoo) järjestetään kaikille avoin tutustumiskierros joka tiistai klo 13.00. Tutustumiskierros kestää noin tunnin. Kierroksille otetaan max. 5 hlöä, ilmoittautumiset etukäteen Susanna Asikaiselle , p. 040 126 7696, susanna.asikainen@omnia.fi.

Suojamaskin käyttöä suositellaan vahvasti tutustumiskierroksella. Saattavat henkilöt odottavat ruokalassa kierroksen ajan.

Valmentavalla pajalla (Finnsinmäki 6, Espoo) ei ole säännöllisiä tutustumiskierroksia, mutta vierailuja järjestetään sovitusti. Tiedustelut tekstiviestillä tai sähköpostilla, p. 040-1267616, satu.valle@omnia.fi.

Taidepajalla (Purotie 6, Kirkkonummi) ei ole säännöllisiä tutustumiskierroksia, mutta vierailuja järjestetään sovitusti. Tiedustelut tekstiviestillä tai sähköpostilla, p. 040-1267616, satu.valle@omnia.fi.

Lisätietoja antaa
Mirkka Jukarainen
Työelämävalmentaja
0401267144
Mirkka.Jukarainen@omnia.fi
Annukka Pikkutupa-Vaittinen
Koulutusvalmentaja
0401267614
Annukka.Pikkutupa-Vaittinen@omnia.fi
Susanna Asikainen
Työpajakuraattori
0401267696
Susanna.Asikainen@omnia.fi
Satu Valle
Toimintaterapeutti
0401267616
Satu.Valle@omnia.fi