Väylä työhön -koulutukset

Väylä työhön -koulutukset on tarkoitettu vähän aikaa sitten Suomeen tulleille maahanmuuttajille.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on vielä kotoutumisaikaa jäljellä, eikä sinulla ole työpaikkaa tai opiskelupaikkaa.

Lisätietoja hankkeesta

Koulutus

Väylä työhön Kokki-Tarjoilija

Koulutuksen kesto

6.11.2017-28.3.2018. Hakuaika tähän koulutukseen on päättynyt. Seuraavan koulutuksen hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Opetuspaikka

Pääasiallisesti Lakelankatu 1, 02770 Espoo (Espoon keskus), osa opinnoista suoritetaan työharjoittelussa eri työpaikoilla.

Koulutuksen kuvaus

Koulutus sopii sinulle, jos olet käynyt kotoutumiskoulutuksen ja osaat vähän suomea ja sinulla on kotoutumisaikaa jäljellä. Eduksi on, jos sinulla on kokemusta ravintola-alalta tai kiinnostusta alalle. Alalla vaaditaan normaali fyysinen kunto.
Koulutus alkaa 6.11.2017. Koulutuksessa opiskellaan koulussa ma-to ajalla 6.11.-21.12.2017. Työssäoppiminen työpaikalla on ma-pe ajalla 2.1. – 23.3.2018. Koulutus päättyy 28.3.2018.

Väylä työhön koulutuksessa opiskelet hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon osan "Matkailu- ja ravitsemispalveluissa toimiminen". Koulutuksessa opiskelet lisäksi ammattiin liittyvää suomen kieltä sekä suoritat hygieniapassin.

Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä esimerkiksi henkilöstöravintolassa tai kouluruokalassa avustavissa keittiötehtävissä tai jatkaa opiskelua.

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan Väylä työhön -koulutustarjottimen kautta. Seuraavan koulutuksen hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Voit ottaa yhteyttä myös opinto-ohjaaja Elina Wähämaahan, elina.wahamaa@omnia.fi, p. 040 1267580.

Jos olet TE-toimiston asiakas, kysy omasta TE-toimistostasi, voitko saada koulutuksen aikana kotoutumistukea. Koulutus löytyy Koulutusportista K01498.