Espoon työväenopisto — innostu, opi ja onnistu

Lähiopetus ja tapahtumat peruttu toistaiseksi Espoon työväenopistossa ja Esbo arbiksessa

Espoon työväenopiston ja Esbo arbiksen lähiopetuksena toteutettavat kurssit, luennot ja tapahtumat perutaan toistaiseksi maanantaista 16.3.2020 lähtien koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Työväenopiston Luku- ja kirjoitustaidon sekä Manu-koulutusten osalta opetus toteutetaan etäopetuksena. Muiden kurssien osalta etäopetusmahdollisuuksista tiedotetaan asiakkaille erikseen.

Perutut kurssikerrat järjestetään mahdollisuuksien mukaan myöhemmin. Muissa tapauksissa opistot tiedottavat asiakkaita myöhemmin peruutusten vaikutuksista jo maksettuihin kurssimaksuihin.

Perustelut kurssien keskeyttämiselle:

  • Opistojen kurssit ovat pääsääntöisesti ei-tutkintotavoitteisia ja enemmän harrastuspainotteisia.
  • Opistojen asiakaskunnassa on senioreita ja muitakin haavoittuvassa terveystilanteessa olevia, joille koronaviruksen saaminen saattaa olla kriittistä.
  • Opistojen kursseja järjestetään myös ulkopuolisissa tiloissa, joiden omistajat ovat jo rajoittaneet tilojensa käyttöä.
  • Suomen hallitus ja THL vetosivat tiedotustilaisuuksissaan, ettei koronaviruksen vuoksi osallistuttaisi ryhmäharrastuksiin.

******************************************************************

Harrasta oppimisen ilosta, opiskele täydentääksesi ammattitaitoasi tai hae vauhtia yliopisto-opintoihin. Ryhmät, luennot, seminaarit, tapahtumat, matkat ja retket saavat joka vuosi kymmenet tuhannet espoolaiset liikkeelle. Jokainen löytää paikkansa Espoon työväenopistosta.

Tervetuloa mukaan!


Kurssivalikoimamme on runsaudensarvi, johon voit tutustua osoitteessa www.ilmonet.fi.

Opinto-ohjelmat

Lue Espoon työväenopiston opinto-ohjelma, joka on ilmestynyt kesällä 2019. Uusia kursseja tulee koko ajan. Kaikki kurssit ja niiden ajantasaiset tiedot löydät ilmonet.fi-verkkopalvelusta. Ilmonetissa näet, onko kursseilla tilaa, ja voit ilmoittautua suoraan kurssille.

Tutustu Suomen kielen kurssit ja koulutukset maahanmuuttajille -tarjontaan. Ilmoittautumiset näille kursseille alkavat 9.12.2019 klo 12.00.

Teemajulkaisut

Tutustu uuteen Matkalla maailmalla -teemajulkaisuun! Paljon uusia kursseja.

Uutiskirje

Lue uusin uutiskirjeemme (27.3.2020)

Jos haluat tiedon uutiskirjeen ilmestymisestä sähköpostiisi, kirjaudu www.ilmonet.fi-palveluun. Käy sen jälkeen aktivoimassa Omat tiedot -kohdasta markkinointi laittamalla rasti kohtaan "Haluan saada markkinointiviestejä".

Uutiskirjeen löydät myös Espoon työväenopiston Facebook- ja Instagramsivuilta:

Blogi

Oppia ja iloa – Tarinoita Espoon työväenopistosta

Ideanurkka

Tule vaikuttamaan tarjontaamme. Anna meille kurssi-idea.