Opintoja työväenopistossa Espoon lukiolaisille 

Kun opiskelet lukiossa Espoossa, saat monia Espoon työväenopiston kursseja hyväksiluettua.

Kurssit vaihtelevat jonkin verran lukukausittain, mutta valikoimassa on ollut esimerkiksi johdanto oikeustieteeseen, viron ja latinan kieli, hygieniapassi, lastenhoitokurssi sekä liikunnan ja käsityön kursseja. 

Kurssit eivät korvaa lukion pakollisia kursseja, vaan ovat soveltavia kursseja.  

Kun löydät sopivan kurssin 

Jos olet alle 18-vuotias, ilmoittaudu puhelimitse asiakaspalveluun. Muista ilmoittaa maksajaksi huoltaja tai muu täysi-ikäinen henkilö!

Jos olet yli 18-vuotias, ilmoittaudu  puhelimitse asiakaspalveluun tai internetissä osoitteessa ilmonet.fi (rekisteröitymiseen tarvitaan pankkitunnukset).

Lähetämme laskun verkkomaksulinkkinä sähköpostiosoitteeseesi, alaikäisten osallistujien laskut lähetetään huoltajan tai muun täysi-ikäisen henkilön sähköpostiosoitteeseen. Jos et käytä maksulinkkiä, lähetämme maksajalle paperisen kurssilaskun uudella eräpäivämäärällä. Mikäli sähköpostiosoite puuttuu, lähetämme maksajalle postitse paperisen kurssilaskun.

Todistus ja hyväksiluku 

Kerro kurssin alussa opettajalle, että suoritat kurssia lukioon.  
Kurssin loputtua lähetämme sinulle osallistumistodistuksen kotiosoitteeseesi, jos läsnäolosi kurssilla on vähintään 75 %. Vie todistus omaan lukioosi, jossa se hyväksiluetaan koulun käytäntöjen mukaisesti. Huom! Todistuksen saaminen voi kestää muutaman viikon kurssin loppumisen jälkeen.

Lukioissa hyväksiluettavat Espoon työväenopiston kurssit

Tarjonta ja yhteistyön jatko tarkentuu kevään 2020 kuluessa

Lisätietoja antaa
Työväenopiston asiakaspalvelu
020 692 444
asiakaspalvelukeskus@omnia.fi

ma–to klo 12:30 - 15:30