Liikunta, terveys ja hyvinvointi

Hyvän olon lähteillä.

Liikunta ei ole kyyneleitä, hikeä kylläkin! Arjessa jaksamista, iloa, hymyä ja hyvää oloa etsitään liikuntahetkissämme viikon jokaisena päivänä eri puolilla Espoota: löydätkö oman hetkesi työmatkan varrelta, vai läheltä kotiasi? Kaikenikäiset ja -kuntoiset ovat tervetulleita ryhmiimme ja kursseillemme, tähtäimessä terveys ja hyvinvointi.

Liikunta tuo iloa ja hyvinvointia elämääsi

Tanssia, joogaa, kuntosaliharjoittelua, vesitreenejä, painonhallintaa, pilatesta, rentoutusta vai venyttelyä? Liikunnasta ammennat mielihyvää, jaksamista ja parempaa oloa arkeesi. Liikkuessasi kehität myös omia fyysisiä ominaisuuksiasi, taitojasi ja tekniikkaasi.

Liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin kursseille voi tulla omista lähtökohdistasi käsin, kera omien tavoitteidesi, tai silkasta osallistumisen ilosta ja mahdollisuudesta tutustua muihin kurssilaisiin. Tutustu myös mielenkiintoisiin luentoihin!

Harjoittele taito- ja kuntotason mukaan

Voit kehittää kursseilla taitoja, tekniikkaa tai fyysisiä ominaisuuksia. Usein kaikki osa-alueet kehittyvät samalla kurssilla.

Monissa liikuntalajeissamme voit valita sinulle sopivan taito- ja kuntotason. Kun sekä onnistut että haastat itseäsi, säilytät motivaatiosi liikkua.

Etsi itsellesi sopiva aika ja paikka

Liikkujat kohtaavat eri puolilla Espoota viikon jokaisena päivänä. Löydät kurssitarjonnastamme kattavan valikoiman lajeja, eri viikonpäivinä ja kellonaikoina, päivisin ja iltaisin, arkena ja viikonloppuna.

Intensiivikursseilta tietoa ja potkua

Intensiivikursseiltamme saat konkreettisia työkaluja oman liikuntasi ja hyvinvointisi suunnitteluun. Kartutat omaa osaamistasi ja tietämystäsi näillä asiantuntijoiden vetämillä kursseilla, joilla perehdytään liikunnan ja hyvinvoinnin teemoihin syvällisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Yhdistelemällä samaan aiheeseen liittyviä kursseja kasvatat omaa hyvinvointiasi entisestään.

Katso poimintoja tulevista liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin kursseista.

Ota yhteyttä

Assistentti

Emilia Koivunen, p. 040 126 7554, emilia.koivunen@omnia.fi

Assistentti

Merja Kirjavainen, p. 040 126 7231, merja.kirjavainen@omnia.fi

Suunnittelijaopettaja, kunto- ja terveysliikunta, ensiapu

Taina Avo, p. 050 374 0116 (ma klo 9–10), taina.avo@omnia.fi

Suunnittelijaopettaja, jooga, somaattiset lajit, vesiliikunta, kauneudenhoito

Maisa Gustafsson, p. 040 190 4778 (to klo 13–14), maisa.gustafsson@omnia.fi

Pedagoginen asiantuntija, tanssi, pilates ja liikunnan perhekurssit

Mia Nirhamo, p. 040 620 7134 (ti klo 14–15), mia.nirhamo@omnia.fi

Ohjaaja (liikuntavälineet)

Juhani Luotola, p. 040 191 3038, juhani.luotola@omnia.fi