Kuvataide

Poimi matkaasi inspiraatiota ja luovuutta!

 

Upota kätesi saveen, tartu siveltimeen, liituun tai etsauspiikkiin. Kokeiletko jotakin uutta vai haluatko kehittyä taiteilijana? Kuvataiteen parissa käsittelet ja avarrat koko elämänmatkaasi, yksin ja yhdessä toisten kanssa.

Luovuuden lähteillä

Luovuus on voimavara, joka löytyy meistä kaikista. Kuvataiteen tekeminen voi toimia työelämän vastapainona, tuoda työhön ja arkeen uusia näkökulmia, tai tarjota hengähdyshetken monenlaisiin elämätilanteisiin. Kuvataideopetus Espoon työväenopistossa tarjoaa mahdollisuuden harrastaa ja kehittyä taideaineissa. Lähde matkalle etsimään omia luovuuden voimavarojasi! Löydät tarjonnastamme perinteiset kuvataiteen tekniikat kuten maalaus, piirustus, keramiikka, grafiikka ja kuvanveisto. Tutustu myös uusiin tekniikoihin, taidehistorian luentoihin ja ajankohtaisiin teemoihin, sekä hyvinvointia ja luovuutta herätteleviin kursseihin!

Kehity taiteilijaksi tai kokeile jotain uutta

Tekniikoita, lähestymistapoja ja historiaa voit opiskella lyhyillä intensiivikursseilla, tai syventyä ja perehtyä taiteen maailmaan pitkissä läpi vuoden toimivissa ryhmissä. Kursseista löytyy omansa sekä harrastusta aloittaville että pidemmälle ehtineille.

Taiteen tekeminen ja kokeminen ryhmässä moninkertaistaa oppimisen ja inspiraation. Voit nauttia väreistä ja luovasta tekemisestä myös yhdessä lapsen kanssa, oli hän sitten vauvaikäinen, tai jo isompi koululainen.

Sukella syvälle kuvataiteeseen – kuvataiteen taiteen perusopetus 

Mikä kuvataiteen alueista on sinun sydäntäsi lähellä? Kuvataiteen taiteen perusopetuksen keskeisiä sisältöjä ovat kuvataiteen historia ja nykypäivä sekä kuvallinen ilmaisu, tekniikat ja materiaalit valitsemallasi alueella. Opetuksessa sovelletaan monitaiteisia työmuotoja, unohtamatta nykytaiteen viitoittamia uusia ilmaisumuotoja. 

Kuvataiteen opiskelu avaa opiskelijoille uusia näkymiä taiteeseen ja kulttuuriin ja niiden sisältämiin merkityksiin. Elämän eri aloilla tarvittavat tiedot ja taidot karttuvat ja luovat pohjaa myöhemmille opinnoille.

Katso poimintoja tulevista kuvataidekursseista.

 

 

Lisätietoja antaa
Taija Rahikkala
Suunnittelijaopettaja
0438247076
Taija.Rahikkala@omnia.fi
Minna Kattelus
Suunnittelijaopettaja
0504289307
Minna.Kattelus@omnia.fi
Sirpa Kinnunen
Assistentti
0504289433
Sirpa.Kinnunen@omnia.fi