Koti ja puutarha

Oma kotisi on paratiisi, josta voit nauttia vuoden ympäri!

Vallitsevan tilanteen vuoksi haluamme varmistaa kurssilaisten hyvinvoinnin kursseillamme.

Terveysturvallisuus Koti ja puutarha kursseilla

Seuraamme epidemiatilannetta ja reagoimme tarvittaessa nopeasti viranomaisten suosituksiin. On mahdollista, että kurssisi vaihtuu etäkurssiksi kesken kauden tai se alkaa etäkurssina. 

Luokissa pyrimme takaamaan vähintään metrin turvavälit. Ryhmäkoot on mukautettu vastaamaan vallitsevia suosituksia. Tarvittaessa muutamme tuolien ja pöytien järjestystä. Halutessasi voit käyttää suojamaskia. Ulkotilassa toteutettavilla kursseilla jokaisen osallistujan tulee noudattaa 2 m turvaväliä toisiin osallistujiin. 

Kursseille ei saa osallistua, jos kokee itsensä puolikuntoiseksi tai sairaaksi. 

Lue lisää: Haluaisin kurssille, mutta korona huolestuttaa. Mitäs nyt?
Turvallisesti opiskelemaan, harrastamaan ja palveluja käyttämään Omniassa
 

Oma koti kullan kallis

Tunnistatko itsessäsi viherpeukalon tai sisustajan? Haaveiletko kotinikkarin taidoista? Tartu tuumasta toimeen, olet sitten rakentamassa uutta tai kunnostamassa vanhaa – pihassa, puutarhassa tai sisällä. Löydät kursseiltamme inspiraatiota, ideoita, tietoa ja taitoa. Oma kotisi on paratiisi, josta voit nauttia vuoden ympäri!

Kursseiltamme löydät lääkkeet harrastuskärpäsen puremiin: sisustussuunnittelua, korjausrakentamista, puutarhanhoitoa, pihasuunnittelua, mehiläisten hoitoa, koiran koulutusta tai erilaisia pelejä. Tutustu tarjontaamme ja aloita uutta tai syvennä omia taitojasi ja tietojasi! Tarjonnastamme löytyy sekä yhden illan lyhytkursseja että pidempiä teemoihin syvällisemmin paneutuvia kursseja. Kaikilla kursseilla pääset alan asiantuntijan oppiin.

Katso poimintoja tulevista koti- ja puutarhakursseista.

PDF iconIKEBANA -kurssin tarvikeluettelo

Lisätietoja antaa
Sanna Kauppila
Assistentti
040-1267444
Sanna.Kauppila@omnia.fi
Saana Karlsson
Asiantuntija
0504289361
Saana.Karlsson@omnia.fi
Saara Patoluoto
Pedagoginen asiantuntija
0401264822
Saara.Patoluoto@omnia.fi