Kielten verkko-opetus

Kielten verkko-opinnot ovat innostava ja joustava tie monipuolisiin kieliopintoihin!

Kielten opiskelu verkossa

Haluaisitko kehittää kielitaitoasi, mutta tunneilla käyminen on syystä tai toisesta hankalaa? Verkko- ja online-kurssimme tarjoavat laadukasta kielten opetusta, missä tahansa oletkin.

Verkko-opiskelun ei tarvitse olla yksinäistä. Kun valitset online-kurssin, olet yhteydessä opettajaan ja muihin opiskelijoihin kerran viikossa reaaliaikaisesti verkon välityksellä. Kuulet opettajan opetusta, näet esitysmateriaalit ja voit osallistua pienryhmäkeskusteluihin.

"Etäkurssi toimii mainiosti kielen opiskelussa. Se ei ole paikkaan sidottu, mikä mahdollistaa osallistumisen vaivattomasti jopa matkoilla ollessa."

Verkkokurssi, online-kurssi vai monimuotokurssi?

Kielten verkkokursseja on kolmenlaisia.

Verkkokursseilla pääset käyttämään opettajan kokoamaa materiaalia verkossa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Saat opettajalta henkilökohtaista palautetta osaamisestasi, ja hän myös neuvoo ja ohjaa opinnoissa.

Online-kursseilla saat verkkomateriaalit käyttöösi. Lisäksi osallistut viikottain online-tapaamiseen opettajan ja opetusryhmän kanssa.

Monimuotokursseilla yhdistetään verkon materiaaleja ja perinteistä kasvokkain tapahtuvaa opetusta.

Lisätietoa:
Kielten verkkokurssit ilmoittautumisportaalissa (Ilmonet)
 

Palautteita ja kokemuksia kursseilta

"Voit opiskella missä vain – työmatkalla, mökillä, kotisohvalla… Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja sopivat luurit kuunteluun."

"Verkko-opiskelu oli ihan ehdoton juttu. En olisi voinut matkustaa minnekään paikan päälle."

"Paljon monipuolisia tehtäviä tarjolla. Onhan tehtäviä oppikirjoissakin, mutta verkko-oppimateriaaleissa oikea vastaus on useimmiten vain yhden napinpainalluksen takana. Tämä antaa loistavan mahdollisuuden edetä omaan tahtiin ja saada palautetta oppimisesta reaaliaikaisesti. Lisäksi voit vaikkapa kuunnella ja katsoa videoklippejä netissä."

"Ääntämistä oli helppo harjoitella verkkokurssin kielistudiossa. Eikä tarvinnut jännittää, kuuleeko joku pieleen menneen suhuäänteen tai painotuksen!"

"Opettaja käytti hyvin monipuolisesti virtuaaliluokkahuoneen erilaisia toimintoja. Välillä tehtiin yhdessä, välillä ryhmissä. Ja sitten taas kuunneltiin pelkästään opettajaa. Opettaja oli innostunut ja mukava."