Nikkariverstas

Tee puutöitä Nikkariverstaalla.

Nikkariverstas on suljettuna koronarajoitusten ajan.
 

Tarkempia tietoja myös Facebookissa.

Vallitsevan tilanteen vuoksi haluamme varmistaa opiskelijoiden hyvinvoinnin kädentaitojen kursseilla. Pääkaupunkiseudulla on käynnissä koronaepidemian kiihtymisvaihe, jonka vuoksi Omniassa otetaan laajentunut maskisuositus vakavasti. Lue lisää Kasvomaskit käyttöön kaikissa Omnian toimipisteissä

Haluaisin kurssille, mutta korona huolestuttaa. Mitäs nyt?

Turvallisesti opiskelemaan Omniassa

Kun teet uutta tai kunnostat vanhaa ja tarvitset tilaa, koneita ja työkaluja, tule Nikkariverstaalle Suomenojalle! Nikkariverstaalle voit tulla työskentelemään verstaan aukioloaikoina.

Verstaalta löytyy isoja puuntyöstökoneita kuten oikohöylä, tasohöylä, pyörösaha ja vannesaha. Verstaan varustukseen kuuluu myös valikoima pienkoneita: liitoskoneet domino ja lamello, yläjyrsin, käsityökaluja ja puristimia.

Ohjaajat neuvovat koneiden turvallisessa käytössä. Huomaa, että tarvitset kuitenkin oman vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Maksut ja muutama rajoitus

Verstaalle ovat tervetulleita kaikki yli 18-vuotiaat puutöiden harrastajat.

Verstaan ja koneiden käytöstä veloitetaan tunti- ja konemaksut, jotka laskutetaan kahden kuukauden välein, minimilasku 10 €. Katso tarkemmin Nikkariverstaan maksut.

Verstaalla ei saa työstää kyllästettyä puuta. Verstaalla ei ole maalausmahdollisuutta. Puutavaraa saa säilyttää verstaalla vain puutavaran työstön ajan: pidempiaikainen varastointi on kielletty.

Yhteystiedot

Avoinna maanantaista torstaihin. Tarkemmat tiedot Nikkariverstaan Facebook-sivulta.

Käyntiosoite

Hyljeluodontie 3, portti 2, 02270 ESPOO

Postiosoite

PL 7470, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätietoja antaa
Jaana Sallinen
Puutyönohjaaja
0468771907
Jaana.Sallinen@omnia.fi
Ferdi Torbani
Puutyönohjaaja
0401267495
Ferdi.Torbani@omnia.fi