Työväenopiston kurssien peruminen ja peruuntuminen

Tutustu kurssin perumisehtoihin.

Perumisehdot 

Osallistumisen voi perua maksutta, jos kurssin alkuun on 10 vrk tai enemmän.

Jos kurssin alkuun on 1–9 vrk, laskutamme 50 % yli 16 € kurssimaksusta.

Jos kurssimaksu on 16 € tai vähemmän, maksu laskutetaan kokonaan. Ruokakursseista laskutetaan lisäksi kurssikohtainen materiaalimaksu.

Jos kurssin alkuun on vähemmän kuin 24 tuntia, laskutamme koko maksun.

Viikonloppukurssi kannattaa perua viimeistään torstaina klo 15 mennessä.

Voit perua kurssin yli 9 vrk ennen kurssin alkua Ilmonet-järjestelmän kautta. Sen jälkeen peruminen on tehtävä puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelukeskukseen (aihekenttään maininta PERUMINEN). Perumisen voi tehdä ainoastaan ilmonet.fi-sivuston kautta tai asiakaspalvelukeskukseen, ei opettajalle. Maksun suorittamatta jättäminen ja tunnilta pois jääminen ei ole peruminen.

Asiakaspalvelukeskuksen yhteystiedot

Kurssin tai opetuskerran peruuntuminen 

Ilmoitamme opetuskerran peruuntumisesta mahdollisuuksien mukaan tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Viikonloppuisin asiakaspalvelukeskus on suljettu, minkä vuoksi tieto kurssin peruuntumisesta voi tulla viiveellä.

Pidätämme oikeuden opetuspaikka, -aika ja opettajamuutoksiin. Korvaava opetuskerta voidaan järjestää normaalista poikkeavana aikana tai muualla kuin vakituisessa paikassa. Myös opettaja voi vaihtua. Koko kauden kestävällä kurssilla yhden opetuskerran peruuntuminen ei oikeuta kurssimaksun alennukseen tai korvaavaan kertaan.

Jos kurssi perutaan vähäisen osallistujamäärän takia, ilmoitamme opiskelijoille peruuntumisesta.