Ikääntyvien yliopisto

Paikka, jossa elämänkoulu ja uusi tieto kohtaavat.

Ikääntyvien yliopisto on tieteellisen tiedon ja elämänkokemuksen kohtaamispaikka. Luennoilta, seminaareista ja opintopiireistä ammennat tietoa ja ymmärrystä. Oivalluksia, kohtaamisia, ystäviä, keskustelua, hersyvää naurua ja vakavaa pohdintaa: uuden oppiminen on elämän suola läpi elämän!

Ikääntyvien yliopisto tarjoaa uutta kriittistä, akateemista tietoa, jota tarkastellaan henkilökohtaisen elämänpolun ja -kokemusten kautta. Aiheitamme ovat esimerkiksi maat, kulttuurit ja uskonnot, yhteiskunnalliset aiheet sekä terveys ja hyvinvointi. Suunnittelemme opinnot yhdessä!

Olet tervetullut ikääntyvien yliopistoon riippumatta pohjakoulutuksestasi, ammattitaustastasi tai aikaisemmasta opiskeluhistoriastasi. Tarjoamme yliopistotasoista opiskelua ilman opintosuoritusten tai tutkinnon suorittamisen pakkoa.

Katso Ikääntyvien yliopiston tarjonta.

Syksyn 2020 luennot järjestetään hybridimallilla. Tämä tarkoittaa sitä, että samaa luentoa voi kuunnella paikan päällä tai verkon kautta. Voit halutessasi siirtyä lähiopetuksesta etäopetusta seuraamaan. Pyydä verkko-opetuksen linkki sähköpostitse: Ikaantyvien.yliopisto@omnia.fi

Lisätietoja antaa
Saara Patoluoto
Pedagoginen asiantuntija
0401264822
Saara.Patoluoto@omnia.fi