Ihminen, yhteiskunta ja kulttuuri

Askeleita yhteiskunnassa.

Etsitkö uusia näkökulmia elämään ja yhteiskuntaan, mielen virkistystä, sivistystä, filosofista pohdiskelua ja ymmärrystä? Lyhyet ja pidemmät kurssit sekä teemaluennot tarjoavat kiehtovia matkoja hyvässä seurassa. Ihmissuhdetaidot, mielen hyvinvointi, historia ja yhteiskunta, kulttuuri, yrittäjyys – puno uusia lankoja elämääsi.

Jokaiselle jotakin

Yhteiskunnalliset aineet innoittavat opiskelijoitamme vuosi toisensa jälkeen. Tarjonnasta löytyy lyhyitä ja pidempiä kursseja, ajankohtaisia teemaluentoja, sekä koulutusta filosofiasta yrittäjyyteen ja psykologiasta vieraisiin kulttuureihin.

Kurssimme järjestetään pääosin iltaisin ja viikonloppuisin.

Ylläpidä sivistystäsi ja etsi juuriasi

Ajankohtaisiin aiheisiin pureutuvilla talousluennoilla pidät tietosi ajan tasalla, historiakurssit ja kulttuuriluennot puolestaan tarjoavat tuoreita näkökulmia menneeseen ja tähän päivään. Filosofiakurrseillamme haastat itsesi ja monipuolistat ajatteluasi.

Sukututkimus on uusi trendi ja kiinnostaa monia: kurssimme tarjoavat verrattoman matkan omiin juuriisi ja historiaasi.

"Todella innovatiivinen ja kaikin puolin innostava luento! Opettaja osasi esittää asiat mielenkiintoisesti ja hauskasti."

Pidä huolta itsestäsi ja ihmissuhteistasi

Oletko jännittäjä ja menet lukkoon uusia ihmisiä tavatessasi? Haluaisitko oppia paremmaksi verkostoitujaksi? Ihmissuhde- ja vuorovaikutusluennoilla saat eväitä parempaan kommunikointiin ja vinkkejä uusien tuttavuuksien solmimiseen.

Suosituilla elämänhallinta- ja mindfulness-kursseillamme matkaat itseesi. Pitkäkestoiset ihmissuhdekurssimme tarjoavat vertaistukea ja mahdollisuuksia jakaa kokemuksia: poimi tarjonnasta esimerkiksi Suomalainen eroseminaari.

"Kurssi oli sopivan pituinen, materiaalia tuli sopivasti, opettaja oli tosi hyvä ja asiansa tunteva ja sai hienosti ryhmän mielenkiinnon pysymään loppuun asti vireillä. Materiaalia opitun ylläpitämiseksi tuli myös kivasti mukaan."

Uusi suunta yrittäjänä tai lastenhoitajana?

Kurssitarjontaamme kannattaa tutkia avoimin mielin: voit löytää uusia ideoita ja jopa uuden suunnan elämällesi!

Onko sinulla liikeidea, tai punnitset mahdollisuuksiasi oman yrityksen perustamiseen? Yrittäjyyskursseillamme pääset eteenpäin pohdinnoissasi ja verkostoidut toisten yritystoimintaa suunnittelevien kanssa. Omaehtoisen yrittäjyyskurssin käyminen voi auttaa sinua saamaan starttirahaa yrityksesi perustamiseen. Voit jatkaa kurssilta eteenpäin ja suorittaa Omniassa yrittäjän ammattitutkinnon.

Järjestämme monipuolista lastenhoitokurssia yhdessä Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin kanssa. Kurssilta saat valmiudet työskennellä MLL:n lastenhoitotoiminnassa ja lyhytaikaisissa palkallisissa hoitotehtävissä lapsiperheen apuna.

"Todella mielenkiintoinen kurssi, opettajan opetustyyli loistava, opetusta jaksoi kuunnella ja esimerkit valaisivat asiaa."

Lisätietoja antaa
Saara Patoluoto
Pedagoginen asiantuntija
0401264822
Saara.Patoluoto@omnia.fi