Opintosuoritusotteet ja todistukset

Opintosuoritusotteet

Avoimen yliopiston opiskelijoiden opintosuoritukset kirjataan Helsingin yliopiston opintosuoritusrekisteri Oodiin. Opintosuoritusote on virallinen todistus tehdyistä opinnoista.

Jos opinto-oikeutesi on voimassa, saat yhden maksuttoman opintosuoritusotteen lukukaudessa. Virallisen opintosuoritusotteen voi pyytää opiskelijaneuvonnasta.

Opintojen aikana voit tilata epävirallisen opintosuoritusotteen suoraan myös WebOodi- järjestelmästä. WebOodiin kirjaudutaan Helsingin yliopiston käyttäjätunnuksella.

Mikäli olet suorittanut kursseja Turun avoimen yliopiston opintojen mukaisesti, katso vastaavat tiedot Turun avoimen yliopiston opintosuorituksista.

Perus- ja aineopintojen opintokokonaisuuksien koonti

Suoritettuasi Helsingin Avoimen yliopiston opintoja, pyydä opintokokonaisuuden koonti, kun sinulle on kirjattu WebOodiin kaikkien kokonaisuuteen kuuluvien opintojaksojen suoritukset. Tällöin opintojaksot sidotaan yhteen ja kokonaisuudelle lasketaan kokonaisarvosana. Koonti tehdään vain pyynnöstä. Lue lisää.

Mikäli et suorita opintokokonaisuutta vaan pelkän yksittäisen (opintokokonaisuuteen kuuluvan) opintojakson, voit pyytää kerran vuodessa yhden maksuttoman opintosuoritusotteen esim. todistuspyyntölomakkeella. Mikäli tarvitset opintosuoritusotteen opintojen aikana esim. työnantajaa tai viranomaisia varten, voit saada maksullisen otteen.

Lisäohjeet löytyvät Helsingin yliopiston Opintosuoritusote ja todistukset-sivulta.

Ohjeet Turun avoimen yliopiston suoritusten osalta löydät täältä.

Ota yhteyttä

Koulutussuunnittelija Anni Kuusela
avoin.yliopisto@omnia.fi
tavoitettavissa varmimmin ma 13–15 ja to 10–12
043 8253 078 (ilmoittautumispuhelin)

Käyntiosoite
Itätuulenpiha 1, IV krs.

Postiosoite
PL 7571, 02070 Espoon kaupunki