Tietoa opiskelusta aikuislukiossa

Espoon aikuislukio tarjoaa laajat ja monipuoliset mahdollisuudet korkeatasoisiin lukio-opintoihin, myös poikkeustilanteessa.

Espoon aikuislukion tavoitteena on koronaviruksen leviämisen estämiseksi poikkeustilanteessakin tukea opiskelijoita opintojen edistymisessä ja valmistumisessa. Henkilökunnan yhteystiedot löydät sivustolta. 

Opettajat ohjaavat omilla lähi-/verkko-opetuksen kursseilla opinnoista ja kurssikokeista Wilma-viesteillä ja/tai sähköpostitse sekä järjestävät opetusta etänä/verkossa. Lue lisää: PDF iconAikuislukion ohjaus etaopetuksen aikana. Huomaa, että sinun tulee ilmoittautua kaikille haluamillesi kursseille Wilmassa kurssitarjottimilla.

Espoon aikuislukiossa voit suorittaa lukion koko oppimäärän, täydentää aiemmin aloittamasi lukio-opinnot loppuun, kerrata korkeakoulujen pääsykokeita varten oppiaineiden kursseja tai opiskella harrastusmielessä, omaksi iloksesi, mitä tahansa kurssitarjottimella olevaa ainetta. Voit myös valmistua ylioppilaaksi suoritettuasi koko aikuislukion oppimäärän (44/48 kurssia) tai ammatillisen perustutkinnon ja läpäistyäsi neljä pakollista ylioppilastutkinnon koetta.

Opinnoissasi sinua tukee koko aikuislukion henkilökunta. Palveluneuvojat auttavat sinua InfoOmniassa opiskelijarekisteriin ja todistuksiin liittyvissä asioissa, opinto-ohjaajat laativat kanssasi opintosuunnitelman, seuraavat kanssasi opintojesi etenemistä ja tarkistavat ilmoittautumisesi yo-kirjoituksiin. Koulutuspäällikkö ja koulutusvastaava sekä toimialarehtori ovat apunasi esimerkiksi yo-kokeisiin liittyvissä asioissa. Mukavat ja ammattitaitoiset opettajamme antavat laadukasta opetusta ja ohjaavat sinua oman oppiaineensa kurssien suorittamisessa.

Erityisopettaja auttaa sinua monenlaisissa opiskelun ja oppimisen haasteissa. Erityisopettaja järjestää myös tutkinto-opiskelijoille ja Omnian ammattilukiolaisille tukipajoja, joista löydät Wilman tiedotteista lisätietoja.

Lisätietoja antaa
Aikuislukion toimisto
040 126 7401
espoon.aikuislukio@omnia.fi
Anri Wahlberg
Erityisopettaja
0401209083
Anri.Wahlberg@omnia.fi