Miksi opiskella Espoon aikuislukiossa?

Espoon aikuislukiosta menestykseen.
Espoon aikuislukio

Suorita ylioppilastutkinto

Espoon aikuislukiossa voit suorittaa lukion koko oppimäärän ja kirjoittaa ylioppilaaksi sekä täydentää aiemmin aloittamasi lukio-opinnot loppuun. Keväästä 2020 alkaen korkeakoulujen opiskelijavalinnoissa otetaan vähintään puolet uusista opiskelijoista todistusvalinnoilla 4-6 aineen yo-arvosanojen pisteytyksillä, loput valitaan pääsykokeilla. Voit myös kerrata korkeakoulujen pääsykokeita varten oppiaineiden kursseja tai opiskella harrastusmielessä, omaksi iloksesi, mitä tahansa opintotarjottimella olevaa ainetta.  

Korota arvosanojasi jatko-opintoihin

Haaveiletko lääkärin tai diplomi-insinöörin urasta? Espoon aikuislukiossa voit opiskella pitkän matematiikan, laajan fysiikan, kemian ja biologian yhdessä lukuvuodessa ja osallistua kevään ylioppilaskirjoituksiin. Kursseja on tarjolla päivällä, illalla ja verkossa. Tee unelmistasi totta ja ilmoittaudu nyt!
Aineopiskelijana sinulla on mahdollisuus korottaa arvosanoja ja täydentää tutkintoa, kehittää osaamista tai opiskella yksittäisiä tai useampiakin lukion aineita ja kursseja. Katso lisätietoja matemaattis-luonnontieteellisten aineiden opinto-opaasta.

Vahvista kielitaitoasi

Espoon aikuislukiossa on erinomainen kielten kurssitarjonta hyvien kulkuyhteyksien päässä! Meillä voit aloittaa kielen opiskelun alkeista, jatkaa kesken jääneitä opintoja tai kerrata tehokkaasti aiemmin opittua. Meillä voit opiskella englantia, espanjaa, italiaa, ranskaa, saksaa ja ruotsia osana lukio-opintojasi tai vaikka ihan vain huviksi ja hyödyksi.

Katso lisätietoja valinnaisten kielten oppaasta.

Opiskele, kun sinulle sopii

Espoon aikuislukion erinomainen kurssitarjonta takaa sen, että voit opiskella joustavasti silloin kun sinulle parhaiten sopii. Voit edetä tavoitteellisesti ripeässä tahdissa ottamalla paljon kursseja tai voit sopeuttaa opiskelutahtisi sopivaksi elämäntilanteesi vaatimalle tasolle. Espoon aikuislukiolla on laaja verkkokurssitarjonta ja voit opiskella verkossa lähes kaikki lukion kurssit. Verkossa voit opiskella biologiaa, englantia, espanjaa, filosofiaa, fysiikkaa, historiaa ja paljon, paljon muuta. Opetusta järjestetään aamulla, päivällä, illalla ja verkossa - valitse sinulle sopivin aika ja opiskelumuoto.

Ilmoittaudu opiskelijaksi nyt!

Lisää syitä miksi opiskella Espoon aikuislukiossa?

  1. Hyvä sijainti: uudet tilat Tapiolassa metroaseman ja bussiterminaalin läheisyydessä.
  2. Joustava ja monipuolinen kurssitarjonta (aamu, päivä, ilta ja verkko).
  3. Laaja valikoima kieliä. Tarjoamme englannin, ranskan, ruotsin, saksan ja italian opetusta.
  4. Mukavat ja ammattitaitoiset opettajat.
  5. Kaikille tutkintotavoitteisille opiskelijoille henkilökohtainen ohjaus.
  6. Maksutonta tutkintotavoitteisille opiskelijoille.
  7. Mahdollisuus opiskella tutkintotavoitteisesti ylioppilaaksi.
  8. Aineopiskelijana sinulla on mahdollisuus korottaa arvosanoja ja täydentää tutkintoa, kehittää osaamista tai opiskella yksittäisiä tai useampiakin lukion aineita ja kursseja.
  9. Espoon perusopetuksen oppilailla on mahdollisuus tutustua lukio-opiskeluun ja tehdä aikuislukion pakollisia kursseja, jotka voidaan hyväksilukea päivälukiossa.
  10. Yhdistä opiskelu ja urheilu joustavasti. Espoon aikuislukio, Omnia kuuluu Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiaan, Urheaan.
Lisätietoja antaa
Sonja Kurki
Opinto-ohjaaja
0401267465
Sonja.Kurki@omnia.fi
Kirsi Paloheimo
Opinto-ohjaaja
0401267225
Kirsi.Paloheimo@omnia.fi