Tietotekniikka

Espoon aikuislukion opiskelijana saat käyttöösi oman sähköpostiosoitteen ja Omnian verkossa tarvittavan käyttäjätunnuksen. Opiskelussa tarvitset myös sopivan henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen (katso PDF iconOhje sähköisen ylioppilaskokeen päätelaitteesta). Tulet huomaamaan, että tietokone on osa opiskelijan arkipäivää, joten sen hankinta ja käytön opettelu heti opiskelun alkuvaiheessa kannattaa. Ylioppilaskirjoitukset sähköistyvät ja opiskelu digitalisoituu. Tulet käyttämään ohjelmia ja sovelluksia Omnian verkossa. Eri aineiden opiskelussa sekä yhteydenpidossa opettajien ja opiskelijatovereiden sinulta edellytetään tietotekniikan sujuvaa käyttöä. Viimeistään tällä TVT-kurssilla sekä eri aineiden kursseilla monet toimintatavoista tulevat sinulle tutuiksi.

Suoritus­vaihtoehdot

Lähiopetuksessa osallistut opettajan ohjaamille tunneille muiden opiskelijoiden kanssa. Opiskelet lukion ainetta lukujärjestyksen mukaan opetustiloissa Espoon Tapiolassa.

Kenelle?

Peruskoulun suorittaneille lukion tutkinto-opiskelijoille ja yksittäisten kurssien aineopiskelijoille.

Seuraava ilmoittautuminen

Jos olet uusi opiskelija, ilmoittaudu ensin opiskelijaksi.

Ilmoittaudu kurssille Wilmassa.

Katso seuraavan kurssin ajankohta: TT00 on jaksolla 1, keskiviikkoisin kello 19.50-21.00 Itätuulentie 1, 2.krs. atk-luokassa ja maanantaisin etäopetuksena.

Toimipiste

Itätuulentie 1, Tapiola

Koulutuksen sisältö

Koulukohtaiset syventävät kurssit

  • TT00 Tietotekniikan perusteet
  • TT01 Tietotekniikan sovelluksia (ei tarjota tänä lukuvuonna Espoon aikuislukiossa)

Lue tarkemmat kurssikuvaukset: PDF iconEspoon aikuislukion opetussuunnitelma.

Hinta

Opiskelu on maksutonta Omnian tutkinto-opiskelijoille ja Espoon päivälukiolaisille.

Aineopiskelijat, jotka eivät suorita tutkintoa, maksavat hinnaston mukaisen maksun. Katso Aikuislukion hinnasto ja maksuehdot.

Lisätietoja antaa

Jatko-opintomahdollisuudet
Lue, mihin voit jatkaa lukio-opintojen jälkeen.