Teemaopinnot

Teemaopinnot eheyttävät opetusta ja kehittävät taitoasi hahmottaa ja ymmärtää yksittäistä oppiainetta laajempia kokonaisuuksia. Teemaopintojen keskeisenä tehtävänä on tarjota mahdollisuuksia usean eri oppiaineen tietojen ja taitojen yhdistämiseen ja soveltamiseen. Teemaopintojen tavoitteet ja sisällöt tarkennetaan ja konkretisoidaan opetussuunnitelmassa.

Lähiopetuksessa osallistut opettajan ohjaamille tunneille muiden opiskelijoiden kanssa. Opiskelet lukion ainetta lukujärjestyksen mukaan opetustiloissa Espoon Tapiolassa.

Kenelle?

Peruskoulun suorittaneille lukion tutkinto-opiskelijoille ja yksittäisten kurssien suorittajille.

Kurssi ei edellytä aiempia opintoja, vaan soveltuu kenelle tahansa tekoälystä kiinnostuneelle. Kurssilla perehdytään ihmisaivojen ja tekoälyn tiedonkäsittelyn eroavaisuuksiin ja muutamiin yhtäläisyyksiin. Miten älykäs kone näkee, entä miten ihminen muodostaa havaintonsa maailmasta?

Seuraava ilmoittautuminen

Jos olet uusi opiskelija, ilmoittaudu ensin opiskelijaksi.

Ilmoittaudu kurssille Wilmassa.

TO01 Tekoäly ja aivot, jaksolla 2 (22.10.-7.12.) ma & ke klo 15.15–16.35,katso kurssin ajankohta: PDF iconTapiolan lukio-opetuksen kurssitarjotin

Koulutusaika

Kursseja järjestetään päivisin sekä iltaisin.

Toimipiste

Itätuulentie 1, Tapiola

Koulutuksen sisältö

Koulukohtainen syventävä kurssi

  • TO01 Tekoäly ja aivot. Tutustu .
Hinta

Omnian tutkinto-opiskelijoille ja Espoon päivälukiolaisille opiskelu on maksutonta.

Aineopiskelijat, jotka eivät suorita tutkintoa, maksavat hinnaston mukaisen maksun. Katso Aikuislukion hinnasto ja maksuehdot.