Espoon aikuislukion kurssit

Tutustu Espoon aikuislukion kurssitarjontaan ja valitse sellainen lukioura, josta sinä tykkäät – lakilla tai ilman!

Voit opiskella aikuislukiossa yksittäisiä kursseja, opintokokonaisuuksia tai opiskella koko lukion oppimäärän. Kursseja voit suorittaa lähiopetuksessa (tarvittaessa etäopetuksessa koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi) ja/tai verkkokursseina lukuvuoden aikana. Hyödyllisiä kursseja digitaalisiin yo-kokeisiin valmentautumisessa ovat abikurssit ja AbiPro-kurssit

Opiskelu on maksutonta Espoon aikuislukion tutkinto-opiskelijoille (lukion oppimäärää suorittaville), samoin Espoon kaupungin nuorisoasteen lukiokoulutuksen, peruskoulun sekä 10-luokkalaisten ja Omnian ammatillisen koulutuksen sekä VALMAN opiskelijoille. Muut aineopiskelijat maksavat aineopiskelumaksun. Huom. Aineopiskelu on maksutonta 31.12.2020 saakka. Katso aikuislukion hinnasto.

Valitse mieleisesi kurssi ja ilmoittaudu! Katso ohjevideo kursseille ilmoittautumisesta Wilmassa.

Opetussuunnitelma

Lukio-opintoja voi suorittaa aikuislukiossa ainoastaan 2016 voimaan tulleen aikuislukion opetussuunnitelman mukaan. Päivälukioihin opetussuunnitelmien pakollisiin ja valtakunnallisiin kursseihin on yksi poikkeus: historian HI02 ja HI03 vastaavuudet ovat käänteisessä järjestyksessä.

Lisätietoa saat oppaista ja kurssitarjottimista.