Ammatilliset koulutukset

Omnian laajasta tarjonnasta löydät itsellesi sopivan koulutuksen ja tavan opiskella. Selaa täältä ammatillisia tutkintokoulutuksia, ja hae opiskelemaan. Jatkuvan haun kautta voit hakea milloin vain sinulle sopii.

Ammatillisen tutkinnon suoritettuasi voit jatkaa Omniassa matkaasi ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin sekä täydennyskoulutuksiin. Voit myös suorittaa passi- ja korttikoulutuksia. Ammatillisen tutkinnon myötä avautuvat myös yliopistojen ja korkeakoulujen ovet. 

Miksi Omniaan?

Omniaan ei tulla vain opiskelemaan, vaan kehittymään usealla eri tavalla. Lue 15 hyvää syytä, miksi kannattaa opiskella ammattiin Omniassa.

Omnia on urheiluoppilaitos. Lue miten voit yhdistää urheilun ja opiskelun.

Ammatillinen perustutkinto on hyvä jatko-opintoväylä

Ammatillinen koulutus antaa aina jatko-opintokelpoisuuden. Ammatillisen koulutuksen rooli jatko-opintoväylänä vahvistuu korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksessa vuonna 2020. Ammatillinen todistus tulee uutena todistusvalintoihin ja mahdollisuudet hakea avoimen korkeakouluväylän kautta laajenevat. Myös valintakoe säilyy vaihtoehtona hakea korkeakouluun. Lisätietoja korkeakoulujen opiskelijavalintauudistuksesta.