Korkeakoulupolku

Nostetta opintoihin korkeakoulupolulta.

Haluatko suorittaa ammattikorkeakouluopintoja osana ammattitutkintoasi? Suunnitteletko jatkavasi opiskelua myöhemmin ammattikorkeakoulussa? Tutustu Omnian korkeakoulupolkuihin ja rakenna yksilöllinen opintopolkusi kohti jatko-opintoja.

Opinnot toteutetaan Omnian ja ammattikorkeakoulun opettajien yhteistyönä sekä Omnian että korkeakoulujen tiloissa. Suoritettuasi polkuopinnot, sinulla on mahdollisuus saada opiskelupaikka ammattikorkeakoulusta alla mainituista tutkinto-ohjelmista ilman pääsykoetta.

Autoinsinööriksi ammattikorkeapolulta

Omnian autoalan perustutkinto-opiskelijana voit suorittaa opintojesi aikana ajoneuvotekniikan ammattikorkeakouluopintoja Metropoliassa yhteensä 60 opintopistettä. Opinnot toteutetaan Omnian ja Metropolian opettajien yhteistyönä sekä Omnian että Metropolian tiloissa.

Suoritettuasi polkuopinnot, sinulla on mahdollisuus saada opiskelupaikka Metropolian ajoneuvotekniikan tutkinto-ohjelmasta ilman pääsykoetta.

Lisätietoja antaa:
Anita Nordström, Opinto-ohjaaja
anita.nordstrom@omnia.fi
p. 043 824 0361

Kulttuurituottajaksi korkeakoulupolulta

Omnian media-alan perustutkinto-opiskelijana voit suorittaa opintojesi aikana kulttuurituottajan ammattikorkeakouluopintoja Humanistisessa ammattikorkeakoulussa (HUMAK) yhteensä 60 opintopistettä.

Lisätietoja antaa:
Heidi Laurinen-Nokua, Opinto-ohjaaja
heidi.laurinen-nokua@omnia.fi
p. 050 576 9497

Syksyn 2017 aikana korkeakoulupolkuja rakennetaan myös liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoille.