Potilassiirtojen ergonomiakortti, Päivitä korttisi -koulutus

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, hoiva-avustajille, alan opiskelijoille ja opettajille suunnattu koulutuskokonaisuus, jossa määritellään potilaiden liikkumisen avustamiseen ja potilassiirtojen turvalliseen hallintaan vaadittu tieto-taitotaso. Kortin voimassaolo edellyttää turvallisiin ja sujuviin työkäytäntöihin sekä potilassiirtoihin liittyvien tietojen ja taitojen päivittämistä 5 vuoden välein.

Päivitä korttisi -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut Potilassiirtojen Ergonomiakortin® vähintään 5 vuotta sitten.

Kenelle?

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset, joilla kortin Potilassiirtojen ergonomiakortin® - suorittamisesta on kulunut viisi vuotta.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutusaika

Koulutus kestää yhden päivän, klo 8.30-16.

Toimipiste

Omnia, Lehtimäentie 1 A, Espoo

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tavoitteena on sujuvien ja turvallisten työkäytäntöjen kehittäminen, niin yksilö- kuin työyhteisötasollakin. Koulutuksessa harjoitellaan ja etsitään hyviä ratkaisuja haastaviin avustus- ja siirtotilanteisiin. Samalla tutustutaan myös uusimpiin siirron apuvälineisiin ja ergonomiaratkaisuihin. Ennen koulutuspäivää tehdään ennakkotehtävät verkossa.

Hinta

200 € + alv 24 %

Lisätietoja antaa

Kouluttaja: Sari Jokihaara, sari.jokihaara@omnia.fi, p. 046 851 5172

Peruutusehdot

Peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen tilaisuutta: yrityspalvelut@omnia.fi. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ilmoittautumisesta laskutamme 50 % koulutuksen hinnasta.