Potilassiirtojen ergonomiakortti, Päivitä korttisi -koulutus

Potilassiirtojen Ergonomiakortti® on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, hoiva-avustajille, alan opiskelijoille ja opettajille suunnattu koulutuskokonaisuus, jossa määritellään potilaiden liikkumisen avustamiseen ja potilassiirtojen turvalliseen hallintaan vaadittu tieto-taitotaso. Kortin voimassaolo edellyttää turvallisiin ja sujuviin työkäytäntöihin sekä potilassiirtoihin liittyvien tietojen ja taitojen päivittämistä 5 vuoden välein.

Päivitä korttisi -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut Potilassiirtojen Ergonomiakortin® vähintään 5 vuotta sitten.

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.

Koulutuksessa tavoitteena on sujuvien ja turvallisten työkäytäntöjen kehittäminen, niin yksilö- kuin työyhteisötasollakin. Koulutuksessa harjoitellaan ja etsitään hyviä ratkaisuja haastaviin avustus- ja siirtotilanteisiin. Samalla tutustutaan myös uusimpiin siirron apuvälineisiin ja ergonomiaratkaisuihin. Ennen koulutuspäivää tehdään ennakkotehtävät verkossa.