Hyvillä työkaluilla selviät helposti pienistä korjaustöistä

Pienkoneiden huollon ja hoidon perusteet

Työkoneiden turvallinen ja vastuullinen käyttö edellyttää säännöllisestä ja ennakoivaa huoltoa. Pienkoneiden ja laitteiden päivittäinen huolto takaa koneiden turvallisen käytön ja lisää käyttöikää.

Pienkoneiden huollon ja hoidon perusteet -koulutus sisältää pienkoneiden ja laitteiden käyttöön liittyvät päivittäiset tarkastukset ennen ja jälkeen käytön esim. teräketjun ja siimapään vaihtamisen, öljyn mittaamisen, polttonesteen valinnan ja remmien vaihdon. Koulutuksen aikana huolletaan ja hoidetaan yrityksen omia pienkoneita.

Tavoitteena on oppia työskentelemään turvallisesti ja käyttämään pienkoneita ja laitteita oikeaoppisesti. Lisäksi tavoitteena on oppia ennakoimaan ja havainnoimaan vikoja sekä tekemään yksinkertaisia vian diagnosointeja.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kiinteistöhuoltoalalla aloitteleville henkilöille, jotka toimivat ulkoalueiden hoitajina. Kurssi soveltuu myös kesätyöntekijöiden perehdytykseen.

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.