Perhepäivähoitajien täydennyskoulutus

Perhepäivähoitaja ratkoo päivittäin pieniä ja suuria arjen ongelmia. Oma työ ja ammatti-identiteetti tarvitsee säännöllistä huoltoa!

Koulutuksen sisältö tarkennetaan yhdessä ryhmän kanssa. Neljänä lähiopetuspäivänä teoria ja käytännön kokemukset limittyvät. Varhaiskasvatuksen tärkeisiin kysymyksiin haetaan ratkaisuja toiminnallisilla menetelmillä; kiintymyssuhdeteoria, turvallinen kasvu- ja kehitysympäristö, lapsen kehityksen varhainen tukeminen ja varhaiskasvatussuunnitelman mahdollisuuksien hyödyntäminen omassa työssä saavat syvyyttä yhdessä tekemällä.

Kaksi vertaisryhmätapaamista täyttyvät kokemusten jakamisesta ja yhdessä oppimisesta ryhmässä. Perhepäivähoitajan täydennyskoulutus on todellinen tukipaketti oman työn kehittämiseen!

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.