Omnia make up

Vauhtia urakehitykseen!

Haluatko toimia meikkaajana muodin, tv:n ja median parissa? Ammattilainen, tule täydentämään osaamistasi meikistä ja löydä uusia mahdollisuuksia laajentaa yritystoimintaasi. Opit tv-meikin perusteet, klassisen catwalk- ja kuvausmeikin sekä editorial-meikin.

Koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajentaa omaa portfoliotasi sekä verkostoitua alan toimijoiden kanssa. 

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.

Koulutus on suunnattu hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille laajentamaan ja täydentämään ammatillista osaamista erityisesti muoti-, tv- ja mediameikissä. Koulutukseen osallistuminen edellyttää perusmeikin ammatillista osaamista.

Koulutuksen laajuus 10 lähiopiskeluiltaa. Opiskelumuotoina kurssilla käytetään parityöskentelyä ja itsenäistä työskentelyä oman mallin kanssa. Koulutukseen kuuluu lisäksi yritysvierailu. Kurssin päätyttyä osallistujalla on osaamista muoti-, tv- ja mediameikistä ja hänellä on valmiuksia toimia alan tehtävissä. 

  • Tv-työn ja -meikin perusteet
  • Klassinen catwalk​-meikki
  • Editorial-meikki
  • Klassinen kuvausmeikki​