Oma osaaminen näkyväksi

Työnhaku vaatii uskallusta heittäytyä ja taitoa ilmaista itseään – livenä sekä somessa. Lisääntyvien projektitöiden myötä yleistyvät myös yrittäjyys ja itsensä työllistäminen freelancerina.

Mikä on sinun ydinviestisi, missä olet hyvä ja miten viestisit osaamisestasi fiksusti? Missä some-kanavissa tuot ammatillisen osaamisesi parhaiten esille, missä kannattaa näkyä ja miten?

Kolmen nelituntisen koulutuspäivän aikana opit tuomaan osaamisesi parhaat puolet esiin ja virittämään verkostosi kuntoon. Saat myös vinkit vakuuttavaan esiintymiseen. Bonuksena vielä tuhti tietopaketti yrittäjän ja palkansaajan työttömyysturvasta, sekä freelance-toiminnasta!

"Kurssi oli hyvin motivoiva ja pistää ajattelemaan omia vahvuuksia ja osaamista ja kuinka myös kehittää niitä. Ei pelkkää CV:n ja hakemusten tekoa automaatiolla kuin voisi luulla ensin. Suosittelen koulutusta jokaiselle vaikka ei olisikaan suuria vaikeuksia työpaikan hakemisen kanssa. Voit päivittää omat tietosi asioista jotka vaikuttavat työn saantiin." - Heidi Mussalo

”Kurssista oli paljon hyötyä. Vaikka se oli lyhyt, se oli täynnä tärkeitä tietoja ja kaikki oli hyödyllistä. Opin paljon ja kurssin avulla pääsin kesätöihin! Suosittelen ehdottomasti kaikille, jotka panostavat vähänkään omiin mahdollisuuksiin työllistyä. Kiitos paljon!” - Iman Abdirahman