Johtajana ja esimiehenä kehittyminen

Omnian suositut johtamiskoulutukset tarjoavat sekä kokeneille että tuoreille esimiehille ja johtotehtävissä toimiville mahdollisuuden hioa osaamistaan. Itsensä johtaminen antaa valmiuksia tunnistaa omia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan. Koulutuksesta hyödyt sekä sinä, että oma työyhteisösi.

Koulutus kestää noin kaksi kuukautta, ja se sisältää lähiopetuspäivien lisäksi 360-arvioinnin sekä henkilökohtaisen ohjauksen oman johtajuuden kehittämissuunnitelman tekemiseksi. Lähipäivinä pureudutaan yhdessä johtamiskulttuuriin ja esimiestyöhön, johtajan eri rooleihin sekä omaan ajankäyttöön ja vuorovaikutustaitoihin.

Koulutuksessa verkostoidut, tutustut erilaisiin työympäristöihin ja opit toisilta. Omnian käyttämät kouluttajat ovat kokeneita ammattilaisia.

Voit valita koulutuskokonaisuuteesi tarpeen mukaan myös muita koulutusjaksoja, kuten esimerkiksi valmentava johtaminen, muutoksen johtaminen, moninaisuuden johtaminen ja haastavat vuorovaikutus- ja työyhteisötilanteet.

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.