Hygieniapassi

Kesätyö jäätelömyyjänä, kioskissa tai festareilla? Uusi työpaikka kiikarissa elintarvikemyymälässä, kahvilassa, ravintolassa tai suurkeittiössä?

Elintarvikeala työllistää lukuisia nuoria ja aikuisia. Suoritettu hygieniapassi voi olla valttikorttisi kesätöitä hakiessasi, tai miettiessäsi työpaikan vaihtoa!

Kaikki elintarvikkeiden parissa yli kolme kuukautta työskentelevät, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, tarvitsevat Suomessa hygieniapassin.

Koulutuksessa käydään läpi hygieniatestissä vaadittavat osa-alueet kuten mikrobien toiminta, omavalvonta, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia elintarviketyössä.

Toteutamme koulutusta yritysryhmille. Ota yhteyttä yrityspalvelut@omnia.fi

Kenelle?

Hygieniapassi on tarkoitettu elintarvikealan yrityksissä työskenteleville ja ammatikseen elintarvikkeita käsitteleville henkilöille.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutusaika

Koulutus pidetään 14.1.2020 klo 9-14 ja testi klo 14-15. Voit halutessasi osallistua vain hygieniapassitestaukseen. Pelkkä testi maksaa 62 € (sis. alv. 24 %).

Toimipiste

Omnia, Lakelankatu 1, Espoo, luokka 226

Toteutus

Koulutuksessa käsitellään hygieniaosaamista ja sen tietojen soveltamista käytännön työssä elintarvikealalla. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus osallistua hygieniapassitestaukseen.

Testiin tullessasi ota mukaan voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä sininen kuulakärkikynä.

Koulutus toteutetaan osana ammatillista perusopetusta.

Hinta

186 € (sis. alv.24 %),  pelkkä testi 62 € (sis. alv. 24 %)

Lisätietoja antaa

kouluttaja Tina Söderström
tina.soderstrom@omnia.fi
p.  040 126 7192

Peruutusehdot

Peruutukset viimeistään viikkoa ennen koulutuksen aloitusta sähköpostilla: yrityspalvelut@omnia.fi. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ilmoittautumisesta laskutamme 50 % koulutuksen hinnasta. Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.