Hygieniapassi

Kesätyö jäätelömyyjänä, kioskissa tai festareilla? Uusi työpaikka kiikarissa elintarvikemyymälässä, kahvilassa, ravintolassa tai suurkeittiössä?

Elintarvikeala työllistää lukuisia nuoria ja aikuisia. Suoritettu hygieniapassi voi olla valttikorttisi kesätöitä hakiessasi, tai miettiessäsi työpaikan vaihtoa!

Kaikki elintarvikkeiden parissa yli kolme kuukautta työskentelevät, jotka käsittelevät helposti pilaantuvia, pakkaamattomia elintarvikkeita, tarvitsevat Suomessa hygieniapassin.

Koulutuksessa käydään läpi hygieniatestissä vaadittavat osa-alueet kuten mikrobien toiminta, omavalvonta, hygieeniset työtavat ja henkilökohtainen hygienia elintarviketyössä.Toteutamme koulutusta myös yritysryhmille.

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.

Hygieniapassi on tarkoitettu elintarvikealan yrityksissä työskenteleville ja ammatikseen elintarvikkeita käsitteleville henkilöille.

Koulutuksessa käsitellään hygieniaosaamista ja sen tietojen soveltamista käytännön työssä elintarvikealalla. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus osallistua hygieniapassitestaukseen. Testiin tullessasi ota mukaan voimassa oleva kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä sininen kuulakärkikynä. Koulutus toteutetaan osana ammatillista perusopetusta.