Anniskelupassi

Riittävä työkokemus hotelli- ja ravintola-alalta, sekä suoritettu alkoholilainsäädännön testi antaa sinulle pätevyyden työskennellä anniskelupaikan vastaavana hoitajana tai vastaavan hoitajan sijaisena. Jos toimit yrittäjänä tai aiot ryhtyä ravintola-alan yrittäjäksi, anniskelupassi on tärkeä lisä osaamiseesi.

Voit suorittaa testin suomen- tai englanninkielisenä. Testikysymykset perustuvat Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston Valviran materiaaliin PDF iconAlkoholijuomien anniskelu.

Testin keskeistä sisältöä ovat:

  • Anniskelutoiminta
  • Alkoholijuomien mainonta ravintolassa
  • Viranomaisvalvonta ja sanktiot
  • Anniskeluluvan hankkiminen
  • Säädökset

Voit osallistua Omniassa myös koulutukseen, joka valmentaa suorittamaan anniskelupassitestin.

Toteutamme koulutusta yritysryhmille. Ota yhteyttä yrityspalvelut@omnia.fi

Kenelle?

Anniskelupassi on tarkoitettu ravintola-alalla työskenteleville henkilöille, jotka tarvitsevat työssään alkoholilain tuntemusta ja toimivat vastaavana hoitajana ravintola-alan yrityksessä.

Haku koulutukseen

Seuraava hakuaika ilmoitetaan myöhemmin.

Koulutusaika

Koulutus pidetään 15.1.2020 klo 9-13 ja testi klo 13-14. Voit halutessasi osallistua vain anniskelupassitestaukseen. Pelkkä testi maksaa 62 € (sis. alv. 24 %).

Toimipiste

Omnia, Lakelankatu 1, Espoo, luokka 226

Toteutus

Koulutuksessa käsitellään alkoholilakia ja sen tietojen soveltamista käytännön työssä ravintola-alalla. Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus osallistua anniskelupassitestaukseen. Voit myös osallistua ainoastaan anniskelupassitestaukseen klo 13-14.

Koulutus toteutetaan osana ammatillista perusopetusta.

Hinta

186 € (sis. alv.24 %), pelkkä testi 62 € (sis. alv. 24 %)

Lisätietoja antaa

kouluttaja Arto Iso-Antila
arto.iso-antila@omnia.fi
p. 040 126 4825

Peruutusehdot

Peruutukset viimeistään viikkoa ennen koulutuksen aloitusta sähköpostilla: yrityspalvelut@omnia.fi. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ilmoittautumisesta laskutamme 50 % koulutuksen hinnasta. Opiskelijamaksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opiskelunsa.