Ajoneuvon ilmastointilaitteen pätevöitymiskoulutus

Autoalan ammattilaiset kouluttautuvat jatkuvasti pysyäkseen alan kehityksessä mukana. Ajoneuvon ilmastointilaitteen pätevöitymiskoulutuksessa pureudutaan laitteiden toiminnan ja rakenteiden lisäksi työturvallisuuteen, kylmäaineiden ympäristövaikutuksiin sekä lainsäädännön vaatimuksiin.

Opiskelu on käytännönläheistä, ja suurin osa uuden oppimisesta tapahtuu harjoituksia ja töitä tekemällä. Omnian kouluttajat ovat useiden kymmenien vuosien korjaamoalan työkokemuksellaan todellisia asiantuntijoita!

Koulutus sisältää pätevöitymiskokeen, jonka suoritettuasi voit hakea Turvallisuus- ja kemikaalivirastolta (Tukes) työskentelyssä vaadittavaa mekaanikon/vastuuhenkilön pätevöitymislupaa.

Täydennystä ammattilaisen työkalupakkiin

Kun olet suorittanut autoalan perustutkinnon tai hallitset muuten ilmastoinnin ja lämpöopin perusteet, ajoneuvon ilmastointilaitteen pätevöitymiskoulutus on hyvä lisä ammattiosaamiseesi.

Ilmoittaudu ja tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Avoimen Omnian verkkokaupassa. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupasta, voit olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluumme kauppa@omnia.fi.

Tarjoamme myöskin räätälöityjä ryhmätoteutuksia yritysasiakkaille. Jos olet kiinnostunut ryhmätoteutuksista, voit olla yhteydessä yritysasiakkuustiimiin yrityspalvelut@omnia.fi.