Lähtöpotku yrittäjyyteen Omniasta

Onko sinulla liikeidea? Kiehtooko ajatus omasta yrityksestä?

Yhä useamman työ koostuu tänä päivänä palasista: voit tehdä töitä työntekijänä, toimia yrittäjänä tai yhdistää näitä molempia. 

Me Omniassa haluamme kannustaa yrittäjyyteen. Käytännössä tämä näkyy laadukkaina opintokokonaisuuksina ja koulutuksina, sparrauksena ja tukena. InnoOmnian Luoviva-yritysviritin tarjoaa tiloja opiskelijoiden käyttöön ja OmniaShop hyllymetreittäin tilaa myytäville tuotteille. 

Yrittäjyyspolku 

Ammatillista perustutkintoa opiskelevat voivat valita yrittäjyyspolun. Yrittäjyyspolulla et tarvitse konkreettista liikeideaa tai valmiita konsepteja. Polun kulkijoita yhdistää halu tehdä ja kyky innostua! Polulla voit osallistua yrittäjyysleireille, perustaa NY-yrityksen tai osallistua yrittäjyyskilpailuihin. 

Yrittäjyyden opintopolkuja on joka lähtöön. Liikeidean hiomista timantiksi, liiketoimintasuunnitelma, yrityksen perustaminen, markkinointi, verkostot, yritystoiminnan luvut ja laskelmat. Yrittäjänä tarvitset monipuolista osaamista, ja sitä Omniassa on tarjolla. Koulutusten myötä olet harppauksen lähempänä tavoitteitasi! 

Kysy lisää  

Liike-elämä

Ilkka Gramén, yrittäjyyskoordinaattori
p. 040 126 7173 

Tuula Merikallio
p. 043 8243589 

Hyvinvointi 

Irmeli Luoma
p. 043 820 0568 

Asta Kaitila
p. 043 824 4114 

Tekniikka ja taito 

Pekka Juutilainen
p. 040 759 0216 

Hannu Kallio
p. 046 851 5014 

InnoOmniasta toimitiloja ja verkostoja 

InnoOmnia on yrittäjäyhteisö, jossa törmäävät yrittäjät, opiskelijat ja henkilökunta. InnoOmnian asiantuntijat ja Luoviva-yrittäjäverkosto tarjoavat korvaamatonta vertaistukea yrittäjyyteen. InnoOmniasta löytyy myös toimitiloja ja erilaisia työsaleja opiskelijayrittäjille. 

Yrityspalvelut järjestävät lukuvuoden aikana useita tilaisuuksia, jossa yrittäjyydestä kiinnostuneet opiskelijat saavat tietoa yrityksen perustamisesta, yrittäjänä toimimisesta sekä yrittäjyyteen läheisesti liittyvistä teemoista. 

Luovivaan yrittäjäksi

Tuotteet myyntiin OmniaShopiin 

OmniaShop on kestävän kehityksen myymälä Omnian Kirkkokadun opetuspisteessä. OmniaShop on kauppapaikka sinunkin tuotteillesi! 

Lisätietoa OmniaShopista