Hae nyt ammatilliseen koulutukseen

Nyt on aika tarttua opintoihin ja kouluttautua ammattiin!

Omnian koulutustarjonnassa on yli 20 ammatillista perustutkintoa sekä ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Tältä sivulta löydät kaikki Omnian ammatilliset koulutukset, joihin haku on auki. Kaikki ammatilliset tutkinnot uudistuvat vuoden 2018 aikana, joten koulutusten kuvaustietoja Omnian www-sivuilla sekä opintopolussa tullaan päivittämään ja täydentämään syksyn aikana.

  Hyppä suoraan oikeaan kohtaan sivulla:

  Ammatilliset perustutkinnot

  Hakuaika maaliskuussa 2018 alkavaan ammatilliseen koulutukseen on 13.11.2017-7.1.2018. Samassa haussa hakevat kaikki hakijat – nuoret, aikuiset ja oppisopimuksesta kiinnostuneet. Jokaisen opiskelemaan valitun opiskelupolku ja opiskeluaikataulu suunnitellaan henkilökohtaisesti. Opiskelijavalintojen tuloksista ilmoitetaan opiskelijoille 12.2.2018 mennessä.

  Hiusalan perustutkinto

  Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

  Kauneudenhoitoalan perustutkinto

  Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

  Liiketalouden perustutkinto

  Osaamisalat tarkentuvat henkilökohtaistamisen yhteydessä.

  • Merkonomi (asiakaspalvelun ja myynnin osaamisala)
  • Merkonomi (talous- ja toimistopalvelujen osaamisala)

  Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto

  Osaamisalat tarkentuvat henkilökohtaistamisen yhteydessä.

  Hakeutuminen tammikuussa 2018 alkavaan ammatilliseen koulutukseen on päättynyt 12.11.2017. Opiskelijavalintojen tuloksista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse 15.12.2017 mennessä.

  Ammattitutkinnot

  Espoon keskus

  Erikoisammattitutkinnot

  Espoon keskus

  Peruskoulusta, lukiosta tai ulkomailla suoritetusta koulutuksesta valmistuneet nuoret ja kaikki, joilla ei ole aiempaa ammatillista tutkintoa, voivat hakevat yhteishaussa keväällä. Lue lisää yhteishausta.