Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Haluatko uudistaa oman organisaatiosi palveluja? Kuuluuko ketterä kehittäminen organisaationne toimintatapaan? Kiinnostaako palvelumuotoilu ja tarvitseeko organisaatiosi rohkeaa kokeilukulttuuria? Tule mukaan kehittämään organisaatiosi palveluja ketterästi palvelumuotoilun keinoin!

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto on käytännöllinen ja innostava koulutus kaikille palvelujen kehittämisestä vastaaville. Koulutus sisältää työpajoja, asiantuntijapuheenvuoroja, keskusteluja, harjoituksia, itsenäistä opiskelua ja vertaisoppimista sekä ryhmä-, pienryhmä- ja yksilöohjausta.

Koulutuksesta saat työkaluja palvelujen ketterään kehitystyöhön ja asiakaslähtöiseen palvelujen kehittämiseen. Pääset ohjatusti suunnittelemaan organisaatiotasi hyödyntävän palvelujen kehitysprojektin, johon saat tarvittaessa yksilösparrausta. Tutustut palvelumuotoilun menetelmiin sekä vaikuttavaan viestintään ja pääset pohtimaan tuotteistusta osana palvelujen kehittämistä.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää opiskelijalta sellaisia työtehtäviä, joissa hänellä on mahdollisuus tehdä omaan tai toimeksiantajan organisaatioon tuotteen, palvelun tai toimintamallien kehittämiseen liittyviä tuotekehitystöitä. Lisäksi tarvitaan avointa mieltä ja kiinnostusta uuden oppimiseen, keskusteluun ja ideointiin sekä sitoutumista oman itsensä kehittämiseen.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon suorittanut toimii alasta riippumatta työtehtävissä, joissa on mahdollisuus ja valtuudet ideoida, suunnitella ja toteuttaa tuotekehitystöitä kehittämistiimin kanssa.

Tutkinnon suorittajan työpaikka voi olla yksityisellä tai julkisella sektorilla.

Kenelle?

Parasta panosta palvelujen kehittämiseen valmennusohjelma on suunnattu kaikille palvelujen kehittämisen parissa työskenteleville henkilöille. Valmennusohjelmassa saat käytännön työkaluja palvelujen kehittämiseen, organisaatiosi asiakasymmärryksen kasvattamiseen ja kokeilukulttuurin edistämiseen.

Haku koulutukseen
12.9.2019 - 31.12.2019

Hae koulutukseen täyttämällä lomake.

Opiskelijavalinta

Hakijat haastatellaan ennen lopullista valintaa tutkinnon suorittajaksi.

Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan sähköpostilla. Opiskelijavalinnan tulokset ilmoitetaan pyynnöstä myös kirjeitse.

Muista täyttää hakulomakkeelle myös sähköpostiosoitteesi. Toimitamme kaikki kutsut sähköpostilla. Otsikkona on kutsun aihe ja viestikentässä olevasta linkistä pääset lukemaan koko viestin. Kannattaa katsoa myös roskaposti, jos et ole saanut meiltä viestiä.

Koulutusaika
18.11.2019 - 30.6.2020

Vielä ehdit liittyä mukaan koulutukseen.

Tutkintoon sisältyy 10 lähipäivää, klo 9-16, henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen lähipäivät

  • 18.11.2019 Orientaatio ja ketterä palvelujen kehitystyö
  • 19.11.2019 Asiakaslähtöinen palvelujen kehittäminen
  • 16.12.2019 Kehitysprojektin käynnistys
  • 21. - 22.1.2020 Palvelumuotoilu 1 ja 2
  • 11.2.2020 Innovaattorina toimiminen organisaatiossa
  • 18.3.2020 Brändin rakentaminen ja kehittämisprojektin sparraus
  • 27.4.2020 Tuotteistus osana palvelun kehitystä
  • 15.5.2020 Viestintä ja some
  • 11.6.2020 Kiitorata – Palvelut lentoon -messut
Toteutus

Kyseessä on ammatillinen tutkinto, jonka osaaminen näytetään tekemällä käytännön työtehtäviä. Opintojesi alussa sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta, itseopiskelua sekä työssä oppimista.

Voit suorittaa tutkinnon myös oppisopimuksella.

Koulutuksen sisältö

Valmennus muodostuu palvelujen kehittämisen aihealueista, palvelujen muotoilusta sekä kokeilukulttuurin ja viestinnän työkaluista.

Koulutuspäivien aiheita ovat mm. ketterä palvelujen kehitystyö, asiakaslähtöiset palvelut, palvelumuotoilu ja kokeilukulttuurin edistäminen organisaatiossa.

Hinta

Omaehtoisen koulutuksen hinta on 690 €. Oppisopimuskoulutus on maksuton.

Lisätietoja antaa

Kouluttaja Teija Aittamo, p. 040 126 7291, teija.aittamo@omnia.fi

Peruutusehdot

Mikäli opiskelija on ottanut opiskelupaikan vastaan ja eroaa kuukauden kuluessa opintotojen alkamisesta, peritään 50% opiskelijamaksusta. Tämän jälkeen tehdyistä eroista peritään koko opiskelumaksu.

Muutokset mahdollisia.